Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oscar Svendsen se probudí k smrti vyděšený a zkrvavený. V rukách má pušku a nachází se v něčem, co kdysi býval výstavní striptýzový klub. Kolem něho leží osm těl a před ním stojí policejní vyšetřovatel Solør, který na něj míří pistolí. Solør je 100% přesvědčen, že Oscar je pachatelem, i když Oscar neochvějně trvá na své nevině. Oscar neochotně začíná vyprávět neuvěřitelný příběh čtyř kamarádů, kteří společně v loterii vyhráli 1 739 361 norských korun. Ta suma byla poněkud špatně dělitelná čtyřmi. (toma.baza)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (90)

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Tarantinovým Pulp Fiction sedí. Není to nic nového a převratného, spíš možná trochu populisticky poskládané kousky z úspěšných jiných filmů do nového příběhu plus rafinovaně využité v současosti hojně skloňované jméno norského autora, ale jako skvělý relax to funguje a zábava je zaručena. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Jo Nesbo opäť prekvapil. Po mrazivom thrillery Lovci hláv je ďalším sfilmovaným, ale tento raz scenáristickým dielom Arme Riddere. Je to, ale úplne iný žáner. Strašne mi to pripomínalo prvotiny Guya Ritchieho. Zápletka, humor,stávkovanie, príbeh. Žeby sa spolu s Magnusom Martensom inšpirovali práve tu??? Príbeh je nápaditý, ani trošku nie nudný a dokonale zábavný. Presne tento druh humoru mi sedí a vyžívam sa v ňom. Dĺžka 86 minút je ku tomuto typu filmov ideálna. Film si tak udžuje dynamiku a je svižný. Vyhýba sa nudným scénam a každá jedna postava je tak milo povedané - drbnutá. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na severu se točí dobré filmy všech možných krevních skupin. A většinou velmi dobře. Jackpot je zástupce ztřeštěné komedie, která pojednává o pár retardech, kteří přijdou k penězům a následně se o ně logicky poperou. Je to takový Mělký hrob akorát braný z pohledu humoru a ne drtivé psychologie. Ale prdel slušná. 85% ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Klasickej severskej černej humor, kde náhoda se muže objevit na každém rohu a to pak nestačíš stíhat, jak šílený pak tenhle příběh může být... Kdy partička "kámošů" vyhraje mega a pul, následuje chlastačka a první mrtvola, co ted s ní...? Předloha od Joa Nesbøho, kvanta krve nechybí a můžu všem doporučit, nejen těm co se líbí severská tvorba. 8/10 ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Černá komedie a kvartetu hovad, co vyhrají necelé dva miliony a pak se kvůli nim povraždí. V podstatě něco mezi The Big Hit a Pain & Gain, plus explicitnější násilí a depresivní vizuál ve stylu Lovců hlav. Lepší než to první, horší než to druhé. Hranice vtipných a vážných scén občas trochu ujede, ale když všechno šlape, můžete se potrhat. Vzniknout tohle u nás, byl by z toho národní klenot. Jenomže k tomu nám asi chybí ten Nesbø. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno