Reklama

Reklama

Kouzlo přítomného okamžiku

  • USA The Spectacular Now (více)
Trailer

Sutter Keely žije teď a tady a naprosto mu to vyhovuje. Tenhle okouzlující a sebevědomý týpek, který je na střední mazákem, si nenechá ujít jedinou party. Miluje svou práci v obchodě s oblečením a budoucnost ho nezajímá. Nikdy nemá daleko ke sklence alkoholu. Poté, co dostane kopačky, ho na trávníku své zahrady probudí z kocoviny Aimee Finickyová. Ta představuje jeho pravý opak - čte sci-fi a nemá kluka. Zatímco Aimee sní o své budoucnosti, Sutter žije jen přítomností. I přesto svede osud tyhle dva dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (279)

maseer2 

všechny recenze uživatele

snímek o dospívání, který prostřednictvím hlavního hrdiny v podání (mně vcelku nesympatického) Milese Tellera naznačuje, že si všichni dřív nebo později musíme ujasnit, co si počít se životem, ať se nám to líbí, anebo ne.. k tomu je tu pár životních mouder a příjemná Shailene Woodley, takže z toho vychází jisté, i když trochu slabší 4*.. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Spectacular Now ponúka obohraný príbeh o stretnutí dvoch ľudí, ich láske, problémoch či postojoch k životu. Ale čo je na ňom výnimočné, je neuveriteľné realistické herectvo oboch predstaviteľov a musím priznať, že mnohokrát som sa v duchu pýtal, či sa ešte pozerám na film. Pre mňa tohoročný najpútavejší filmový počin o mladých nielen pre mladých. ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

Nikterak převratná a originální teenage dramedy, kterou ale táhnou přesně vybraní herci pronášející občas i ty násilněji naroubované pravdy (o kterých ale není třeba pochybovat) naprosto přirozeně. Sice je to pořád celkem milé, ale když si v tom člověk najde to svoje tak to může i celkem slušně zasáhnout. Možná mírně nadhodnocuji, ale v porovnání s loňskými průměrnými a podprůměrnými teenage komediemi a hlavně v porovnání se starším Perks of Being Wallflower je to vyloženě povedený civilní film (nejen) pro teenagery. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaná a vlastně ani nevím proč. Film má všechny předpoklady k tomu, abych seděla na obláčku a přitom sedím normálně na chodníku. Mám ráda takové dvojice, filmy, náměty a přitom jsem se nudila, ústřední dvojka mi přišla trochu hloupá a dost nezajímavá. Aimee se hihňala, vadilo mi, že tam nebyl rozvinut, alespoň nepatrně její konflikt s mámou, když už to tam bylo několikrát řečeno, navíc by to přispělo ke změně její osobnosti, aby to nebylo hned ze dne na den a Sutter, no, vlastně se mi líbil přesně takový jaký byl. Mrzí mě to za mě, chtěla jsem být okouzlena.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Otázka: Proč skoro všechny romanťárny posledních let prezentují šíleně zidealizované vztahy? Linie "potkají se dva lidičkové, mají se rádi, pak se něco posere (=nesnáší se), a nakonec to stejně dobře dopadne" už mě fakt nebaví. Neříkám, že se v tomhle filmu jde na zápletku jinak. Po dlouhé době se ale jedná o "příběh", který není psán jen růžovým perem, nýbrž také jako noc černou lihovkou. A právě sviňáctví a celkovou realističnost ústředního typana spousta lidí jednoduše nepřekousne, načež střílí průměrnými hodnoceními od boku... zbytečně. Zdravím Balakriele (která hodnotí filmy, i když u nich na čtvrt hodiny usne!) :). ()

Galerie (50)

Zajímavosti (9)

Související novinky

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

28.07.2015

Phil Lord a Chris Miller (Lego příběh) měli po 22 Jump Street režírovat romantickou komedii The Rosie Project. Lucasfilm jim ale odmávnul film s mladým Hanem Solem, takže vzali nohy na ramena a… (více)

Channing Tatum konečně režíruje

Channing Tatum konečně režíruje

23.11.2014

Ze striptéra hercem, z herce režisérem? Channing Tatum (Útok na Bílý dům) už několikrát dokázal, že si dokáže plnit velké sny. A již brzy si odškrtne další, jelikož hodlá společně se svým kamarádem… (více)

Reklama

Reklama