Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 2

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (105)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Parkerovi se vždy drží od všech ostatních sousedů trochu opodál. Jejich okolí to přikládá jejich náboženskému vyznání, ale nikdo netuší, že Parkovic rodina má jedno temné tajemství. Až dlouhotrvající přívalové deště vynesou jejich tajemství napovrch (a to doslova)... I když mne námět po přečtení obsahu docela zaujal, realita byla docela jiná. U filmu jsem se dost nudil, a nějak jsem se do něj nedokázal zabřednout. Z části to bylo způsobeno tím, že se autoři moc nedohodli, jaký film vlastně točí - zda něco jako horor, nebo obyčejnou detektivku, a nebo jen "drama ze života", kde se dospívající dcerky musí starat po smrti matky o zbytek rodiny. Z druhé části to bylo jakoukoliv absencí zajímavých postav, či náznaku zápletky - vše se tak pomaloučku odvíjí od úvodních do závěrečných titulků bez špetky invence či překvapení. Ani mne neláká se podívat na původní originál, i vzhledem k tomu, že je ještě mnohem hůře hodnocen než tento remake.. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ riadne nadhodnotené, netuším prečo a čím si to tento film zaslúžil. Nepodarená variácia na nepodarený originál, ktorý je u mňa na približne rovnakej úrovni. Čakal som, že sa vychytajú muchy originálu, ale ani nie. Čo z toho, že je to pekne nakrútené a so slušnými hereckými výkonmi, keď je to celé tak neskutočne zdĺhavé a nudné. Pre mňa skôr rodinná dráma, v ktorej sa niečo zaujímavé začne diať až tesne pred koncom. Nad 30% by som tomu nedal, ani keby mi zaplatili. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po většinu stopáže se jedná o táhlé rodinné drama, kde je kanibalismus sice přítomný, ale neřekl bych, že by byl úplně tím hlavním motivem. Jen se tu ukazuje, jak se jedna poněkud zvláštní rodina vyrovnává se ztrátou matky. Postupem času se ovšem chuť na lidské maso dostává do popředí, v časových skocích je vysvětleno proč je steak z dobře propečené brunety tak důležitý, přidá se mírně kriminální zápletka a na konci přichází vrchol, který mě donutil koulet očima. Rád bych ještě vypíchnul výborné výkony obou hlavních představitelek. Zejména Julia Garner zahrála výborně. 70% ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Hodně odporný film, teď už jde o to, jestli jste "gurmán", nebo ne. Já se mezi tyto gurmány rozhodně neřadím, a tak jsem pár scén sledoval se sklíčeným výrazem na tváři. Nicméně bych to nebral za až tak negativní charakteristiku. Rozhodně to není hororové béčko, které bych po pár dnech zapomněl. Až na ty kanibaly, jsem se vcelku bavil. 55%. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele

„Dělám to z čisté lásky. Boží vůle nechť se stane.“  Hodně poutavý námět a moc jsem se těšila na temnou pošahanou rodinku se zajímavou minulostí. Klady: Velmi příjemný thriller přesně jak jsem čekala a nezklamala jsem se. Temná atmosféra deštivého městečka, pohledy do minulosti i nemoc hlavních postav. To vše do sebe krásně zapadalo a tvořilo naprosto dokonalou a mrazivou atmosféru. Fajn děj s perfektním závěrem zakončeným jak jinak než sváteční "večeří", na kterou asi dlouho nezapomenu ale spíše v tom dobrém slova smyslu. Zápory: Obecně se ale film děsně táhnul a dal si opravdu na čas, než přišla první pořádná akce. Vlastně ani nevím proč ale nakonec i obsahově nemůžu nazvat děj něčím, co by mě vystřelilo z trenek bohužel… Hodnocení: 60 % / 6 z 10 – Fanoušci thrillerů budou nadšeni. I když se mi film líbil jednou asi stačilo. (7.) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení trvalo 26 dní. Stejně jako režisérův předchozí film Stake Land (2010) se natáčelo v Catskills Mountain na severu státu New York (Rob Roy)

Reklama

Reklama