Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 1

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (105)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli se mi to zdálo, nebo zda-li to tak chtěl osud, ale měsíc zpět jsem asi viděl trailer na něco jiného. Žrasovali se tam lidé co 5 minut a hráli tam mexikánci. S domněnkou, že si dnes pustím právě tento film, jsem byl velice zklamán a koukal na tento film úplně zděšeně. Neříkám, že to byla nuda, ale já to píšu. Do 80 minuty se se nic neděje, jen kromě toho, že se seznámíme s hodně divnou rodinkou a pomalu postupujeme ke konci, kde se odehraje jedna dobrá scéna a pak už jen běží jméno chlapa co roloval kable u kamer. Takže shrneme to tak, že příběh dobrý, ale nuda. Stopáž zbytečně dlouhá a rozpočet mohl jít klidně níž, když se tam nic nedělo. ( Rozpočet šel asi na na ty kable, nebo na segedín, který jedli herci při natáčení). ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hodně podařený komorní kanibalský thriller se slastně pomalým tempem a hustě tíživou atmosférou. Žádné tuctové béčko - film se může chlubit dobrou režií, výpravou, hudbou i nadprůměrnými hereckými výkony. Michael Parks byl samozřejmě vynikající, ale hodně se mi líbily i obě zádumčivé sestry ve svých staromódních šatech, svítící si po večerech v dřevěné chalupě stylově petrolejkou... A finální scéna "poslední večeře" je vskutku nářezová, i když samozřejmě i trochu laciná a prvoplánově rádoby šokézní. Bavil jsem se však velmi vydatně, takže silné čtyři a určitě se porozhlédnu po mexickém originálu... ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, kterej hraje na psychiku diváka takovým těžko popsatelným způsobem, nebo aspoň na mě to tak zapůsobilo, celou dobu se táhne jak nit něco nevysloveného, něco docela fest mrazivého, čemuž skvěle dopomáhá pomalé tempo vyprávění a takové odcizení jednotlivých postav. Film spíše depresivní (nečekejte žádné přehnané gore scény, snad s výjimkou úplného závěru), kdy vám koutky úst zůstanou prostě naprosto neaktivní :-) Spíše drama než horor (sakra, už zase :-), ale už jen kvůli tomu, že jsem letos ještě nic podobného neviděl, střelím klidně i tu nadprůměrnou čtvrtou hvězdu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obrovská ztráta času ! Celá premise je sice zajímavá,ale největším problémem filmu je Tempo! Pomalý, nudný až uspávající film, kde se 80 minut neděje nic, fakt nic! Působí to jako Rodinné drama bez špetky hororu,thrilleru chybí zde veškeré ingredience a bohužel to nefunguje. Závěrečných 15 minut je však řemeslně solidně zvládnuto,ale pro mě poněkud nedostačující. Slabota 45% ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Mne sa zdal teatrálny len ten koniec. Inak keď pominiem pár nelogizmov, kanibalizmus mi nevadí. Prečo by sme sa nežrali vzájomne, keď nám nevadí požierať mláďatá zvierat? Od toho je k požieraniu vlastného druhu už len nepatrný krok, ktorý, ako história dokazuje, už vykonal nejeden "človek". Radšej by som zjedla takého bigotného taťku, než dajme tomu prasa, i keď neverím, že by mi jedno, alebo druhé urobilo dobre. Keď sa chováme ako vypatlaní nenažratí chudáci bez špetky morálky či súcitu, tak už se vším všudy, no nie? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení trvalo 26 dní. Stejně jako režisérův předchozí film Stake Land (2010) se natáčelo v Catskills Mountain na severu státu New York (Rob Roy)
  • V 83. minúte, keď otec číta v Andersovom (Wyatt Russell) mobile SMS od doktora (Michael Parks), nečíta žiadnu SMS, ale dopredu napísanú poznámku v pripomienkovači. Zároveň si je možné všimnúť, že telefón je bez signálu. (gfrusvk)

Reklama

Reklama