Reklama

Reklama

Úspěšný meteorolog Dallas hlásí počasí na místní televizní stanici. Je to především nenapravitelný sukničkář, který má stále hluboko do kapsy. Jeho přítel Ben je zase samotářský intelektuál s touhou změnit svět. Jednoho dne se Ben vřítí do budovy televizní stanice a Dallas se od něj dozví, že mu zemřel otec. Dozvídá se, že po něm zdědil velký majetek. Ben je zprvu nešťastný, pak si ale začne vymýšlet projekty, jak využít zděděného majetku k sociálním účelům. To se samozřejmě nelíbí Benově sestře Terry, která zdědila pouze 350 tisíc dolarů. Napadne otcovu závěť s tím, že Ben trpí psychickým onemocněním. Psychiatr sice zjistí, že Ben skutečně trpí mírnou formou jakési psychické poruchy, na prohlášení, že Ben je nesvéprávný, to však nestačí. Navíc se Terry obává vdovy po svém otci, mladičké Angely. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (31)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nic komediálního jsem v tomhle filmu nenašel. Sice zde hrají Zach a Owen, ovšem jedná se o jakýsi pokus natočit s těmito dvěma drama. Ano pokus, Zach se sice poprvé v životě oholil, nicméně do "příběhu" jsem se nedokázal první hodinu vůbec jakkoliv vpravit a ani později to není o mnoho lepší. Celé je to velmi zvláštně natočeno. Jak vám říkám. Nevím. 35% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neviem, koho napadlo robiť z Owena Wilsona nejakého Don Juana, že by mu nestíhal ani Charlie v Dva a pol chlapa. Vôbec mu tá rola nesedela, najmä, ak šlo v podstate o menej vtipnú komédiu a viac drámu. Jediným dobrým poučením filmu je, že ten grécky bradoš by sa fakt mal začať holiť, lebo inak by vyzeral celkom kultúrne. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příběh hlavně o postavě i Zachu Galifianakise,který jak tomu u něj i podle jeho vzezření bývá hraje chlápka,který se nemusí s ostatníma lidmi a vydělává na prodeji marihuany a následně zdědí velké peníze po svém otci se ,kterým se nestýká a ,který žije na farmě mezi amišy.Do toho zde hraje postava Owena Wilsona coby jeho kamarád ,který pracuje v TV jako hlasatel počasí a ze Zachem se zná už od základní školy a rádi spolu kouří trávu a polemizují nad životem a sem tam musí Owen zachránit Zacha od jeho bláznivých nápadu.I když jsem se v Zachovi docela viděl ,hlavně v jeho postoji vůči lidem tk nevím,ale úplná komedie to není,ale drama taky takže film působí rozpolceně a tím pádem mě to dvakrát neoslovilo a dávám celkově 50% a tři hvězdy. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se docela těšila. Hodnocení mě trošku překvapilo, ale přesto jsem o filmu nijak nepochybovala a těšila se dál. Je teda pravda, že pouze komedie to určitě není. Na můj vkus až moc romantiky, jinak dost dobrý film. Zasmála jsem se, občas i hodně, takže rozhodně nesouhlasím s ostatními, že to nemá s komedií nic společného. Celkově se mě film opravdu hodně líbil a ani mi nevadilo, že trval skoro dvě hodiny. Pět hvězdiček ale filmu prostě dát nemůžu, jak už jsem psala, na můj vkus příliš romantiky ... Jako pardon, ale sukničkář, který se "šíleně" zamiluje do nějaké ženské a jeho život se najednou totálně obrátí vzhůru nohama a žádná jiná ženská už ho nezajímá, to je prostě už moc velká americká slaďárna ... I když, ono se s tím v komedii s Owenem vždycky musí počítat ... ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Od komedie, ve které hrají dva velmi dobří komici, jsem čekal poměrně hodně, ale rozhodně ne to, abych se téměř dvě hodiny koukal na nudné nefungující drama bez špetky humoru. Bohužel si tvůrci asi neuvědomili, že nestačí obsadit herce do jejich typických rolí, ale je potřeba napsat i trochu adekvátní scénář. Zatímco v Hangover role jednoduchého individua Zachovi Galifiankisovi sedla, tady se plácá v začarovaném kruhu, který nefunguje komicky a už vůbec ne dramaticky. To samé se dá říci i o Owenu Wilsonovi, který hraje typického přesládlého baliče zadaných i nezadaných žen, ale ve výsledku to vůbec nefunguje. Moje hodnocení 25%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama