Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (164)

TEKAS 

všechny recenze uživatele

První třetinu jsem se hodně nasmála. Pak to šlo trochu dolů a občas se něco trochu vleklo a nemohlo to dopadnou jinak než dobře, to bylo jasné už na začátku, ale šla jsem na to, abych se uvolnila od tlaku státnic a pobavila se a tento cíl jsem naplnila na 120%, mohu tedy zhodnotit svou výpravu jako úspěšnou. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

A kurva... koukám, že jsem si dal directors cut... Tragický mix buddy movie a romantické komedie v té nejdebilnější podobě... Film se neumí rozhodnout zda být nechutný a nehledící na žádné konvence, na druhé straně ze sebe herci blijou jedno kliše za druhým a z té cukrkandlovosti a hrání na city je mi k zblití... To je opravdu na filmu to nejhorší, že je zplácán dohromady jako ten slavný dort od Jáji a Páji nebo kdo ho pek.... Krkovičká... Jsem emocionálně znásilněn a jednu dávám za občasný záblesk vtipu... Jinak sračka smíchaná s hovny... Děkuji za pozornost... ()

Reklama

Kenty 

všechny recenze uživatele

Úžasná myšlenka a dobrá záporačka...to je asi jediná chvála na tento film. Jinak se jedná o tuctovní snahu o komedii, ve které se párkrát pousmějete, ale to je asi tak všechno. Styl filmu: okradla mě, zničila mi život, ale stane se moji nejlepší kamarádkou, přitom každý druhý by ji dotáhl za vlasy a zmlácenou, prostě americké klišé... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ach jo, kde jsou ty doby, kdy Melissa McCarthy hrála vtipnou kamarádku v Gilmorových děvčatech a nehrála nesnesitelně nesympatické tlušťočky, na nichž má být vtipné právě to, jak jsou tlusté a jsou svině. Komediální trapnost, kterou bych po Šefích na zabití od Gordona nečekal. A chudák Bateman nemá ani co hrát, protože celou dobu má jen tupě čumět na to, jak ta trapná sádelnice někam padá, rádoby vtipně souloží či dělá bordel. Jestli tohle je budoucí královna amerických komedií, tak radši přejdu k Troškovi.30% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nezaujímavá mastná škvrna na hladine mora, ktorú aj keď si niekto všimne tak si z toho nerobí žiadne starosti. Aj keď som dal jednu hviezdu neoplatí sa tomu filmu venovať čas, pretože je to jeden z filmov v ktorých sa stretla obrovská dávka sebectva a protivného výzoru stupídnej ženy (aj keď mala ťažké detstvo, to ju neoprávňovalo ničiť život druhým). Sebectvo, namyslenosť a egoizmus zo srdca nenávidím, takže možno aj preto môj pohľad na to je kritický a čudujem sa ľuďom, ktorí sa na tom bavia. Vôbec nič vo mne nevzbudilo úsmev, skôr som tu "beštiu" stále viac nenávidel, čo sa mi pri pozeraní filmu, už dlho nestalo. Trpezlivo som veril a očakával úspech skrachovaného manžela, čo bolo dôvodom, že som to dopozeral do konca. Najlepší a výstižný moment filmu padol hneď v úvode, keď "rozcuchaná veleryba" skočila do davu a dopadla rovno na podlahu a potom, keď jej mladý barman povedal " tí ľudia nie sú vaši priatelia oni len pijú za vaše peniaze".10% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno