foto

John Eddins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Záhada Silver Lake
2013 Iron Man 3
Z cizího krev neteče
2008 Dostaňte agenta Smarta
2005 Válka světů
2004 Terminál
2002 King Rikki
Zamilovaná do vraha

TV seriály

2019 Malý Sheldon (TV seriál)
A Math Emergency and Perky Palms (S02E15)
2018 Station 19 (TV seriál)
Every Second Counts (S01E08)
Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Dark Sky (S04E08)
Past Lives (S04E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Přes palubu (S15E23)
2017 Colony (TV seriál)
Company Man (S02E05)
Bosch (TV seriál)
The Sea King (S03E10)
Birdland (S03E06)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Electoral Dysfunction (S02E10)
Vysněná meta (TV seriál)
Přestupy (E05)
Bosch (TV seriál)
Follow the Money (S02E08)
Heart Attack (S02E06)
Trunk Music (S02E01)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Chapter Seven: Lost Boys (S01E07)
další epizody (7)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
Satisfaction (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Promised Land (S05E21)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zvedá se železná opona (S05E11)
2012 1600 Penn (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fire in the Hole (S01E01)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Skutečný věřící (S01E06)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vyděrač (S05E01)
2008 Private Practice (TV seriál)
Serving Two Masters (S02E06)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Penelope (S03E09)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Suspicions and Certainties (S01E02)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Uprchlí vězni (S01E24)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
Day 2: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S02E10)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zásilka (S03E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05)
1999 Angel (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Isabella (S01E12)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Strangers with Candy (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ramparts (S09E11)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace