Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Radyo 

všechny recenze uživatele

V 70. letech patřily "četnické" komedie k tomu nejlepšímu, co se u nás promítalo. Dneska už je jejich humor trochu vybledlý a ohraný, ale přesto ještě dokážou pobavit další diváky z mladších generací. Já se u nich spíše jen shovívavě usmívám, i když se přiznám, že dabing F.Filipovského je stále nakažlivý. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

BÝT ČETNÍKOVA DCERA JE TEDY HANBA. TO JE VRCHOL VŠEHO. LIDI NÁM ZKRÁTKA UBLIŽUJÍ. NENÁVIDÍ VÁLKU, ALE OSLAVUJÍ VOJÁKY. A NÁM, ČETNÍKŮM, KTEŘÍ TEN MÍR VLASTNĚ OCHRAŇUJEME, NÁM SE POSMÍVAJÍ. DOVOL, ABYCH TI TO ŘEKL, DĚVČE, ŽE JE TO DO OČÍ BIJÍCÍ NESPRAVEDLNOST. Pozor! Tomuto přespříliš svědomitému strážmistrovi je smát se potřeba! ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Musím (s hlbokým zármutkom) skonštatovať, že "žandárománia" a zábava okolo tohto Funèsovho fenoménu je čistým priemerom, resp. ľahučkým nadpriemerom. A nielen táto sága, všeobecne zjednodušené "kultizovanie" či "mýtizovanie" komédií býva jedným z tradičných iluzórnych klamov filmografie. To, na čom sme sa kedysi všetci zabávali mi dnes vôbec nesedí, na dobrý gag sa čaká dosť dlho a herecké prehrávanie je na bežnej koľaji. A chýba poriadna krimi zápletka! Toto nemá ani na Hitchcockovo Chyťte zlodeja, ktoré patrí do majstrovej druhej či tretej desiatky. Nezachránia ani nostalgické songy. Tvorcovia mohli viacej obkukať čo to z filmu Niekto to rád horúce alebo niečo na ten štýl... ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Prvního Četníka jsem viděl asi nejvíckrát, ale po několikaleté pauze se můj náhled na tuto klasiku přeci jen trochu změnil. Už se nesměju chaplinovským gagům, ale spíše konverzačnímu humoru. Ten je zastoupen především v lepší první polovině filmu, která doslova hýří skvělými nápady. Příjezd do Saint-Tropez je moje vůbec nejoblíbenější část. Ke konci filmu je už humoru pramálo. Jde zde především o dořešení "případu" a ta malá hrstka vtipných situací se skládá převážně z lacinějších gagů. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Celá série se mimo jiné natáčela na Azurovém pobřeží. (Pierre)
  • Natáčení odstartovala scéna honu na nudisty. (Pierre)
  • Ford Mustang byl v tomto filmu poprvé představen ve Francii. (frolish01)

Reklama

Reklama