Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Falko 

všechny recenze uživatele

Seria Cetnikov a Fantomasov patria u mna medzi najoblubenejsie komedie s Funesom a preto som si musel zopakovat neuveritelny komicky talent tohto herca, vdaka ktoremu sa bavim aj dnes. Avsak dost velku zasluhu mal hlavne dabing Františka Filipovského, bez ktoreho si Funesa neviem ani predstavit... 28.07.2010 ______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Daniel Cauchy - (Richard) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Skvělá bláznivá komedie s nezapomenutelným géniem Funesem/Filipovským v hlavní roli. Určitě nejlepší kus celé série a snad i špička Funésovy filmografie. Další Četníci z jedničky už čerpají až příliš - humor se opakuje po kružnicích a jednotlivé osnovy skečů se až nepříjemně často opakují. Proto je St. Tropez jedničkou. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Všichni tu z prvního dílu četnické série dělají totální kult a mě teda nikdy nijak extra nebavil. Pustil jsem si to nedávno a nic moc se na mém názoru nezměnilo. Řekl bych, že Funes má teda určitě lepší filmy a to i v rámci četnické série. Já jsem holt spíš na ty totálně ztřeštěný a ulítlý komedie a to tahle zrovna moc není. Takže nevím v čem spočívá to kouzlo. Asi je to tím, že tenhle film přivedl Louise významně na scénu a lidi si to s tímto faktem spojují. Jinak nevím v čem to tkví. Já prostě to nadšení nesdílím.40% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Přichází léto (2005) a některá z televizí nám opět servíruje neopakovatelně komická dobrodružství osádky četnické stanice v Saint Tropez. Upřímně jsem se ale letos těšil spíše na trilogii Fantomas. Přes spoustu vedlejších postav zde hlavní postavičku nikdo nepřehlédne - četník Cruchot v podání nezapomenutelného Louis De Funés. Napoprvé se zde se všemi hezka seznámíme a poznáme i krásnou dceru Cruchota - Nicole - kolem ní se bude točit nejeden problém.. Neopakovatelné salvy smíchu a hlavně premiérové shlédnutí a poté dalších deset stojí za to. Prostě - v jednoduchosti je síla!.. :-) 90%. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Komediální klasika, na které si jeden z korunních princů humoru Louis de Funés udělal jméno. Pobavit opravdu dokáže i na x-té shlédnutí, hlavně v mém případě. Je pravda, že díky této roli jsou některé oblíbenější (Duchemin) v pozadí, přesto se však nedá upřít, že Četník patřil vždy k tomu lepšímu od Funése, který měl štěstí i na sekundanty, např. Michel Galabru či Jean Lefebvre. Navíc je povinnost zmínit skvělý český dabing ze staré školy, jenž nás vždy provázel francouzskými filmy. 100% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Natáčení odstartovala scéna honu na nudisty. (Pierre)
  • Pod slavnou písní z filmu „Douliou-Douliou Saint-Tropez“ jsou podepsáni: Raymond Lefèvre, skladatel a dirigent Paul Mauriat a zvukový inženýr, majitel nahrávacího studia v Paříži, zpěvák, hudebník a umělecký ředitel André Allet. (sator)
  • V 37. minutě filmu Nicole Cruchot (Geneviève Grad) a její přátelé jedou za vozem Citroën 2CV. V prvních záběrech končí SPZ auta číslem 06, ale když auto zastaví, vidíme dvojčíslí 83. (frolish01)

Reklama

Reklama