Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Takový ten téměř typický romantický film. Což o to, každý ví jak to dopadne, každý už ví po pár minutách, jak se bude vyvýjet děj. Ale někdy i tohle všechno nemůže zkazit zábavu. Nebude to žádné přestřelené hodnocení, ale svůj účel tento film splnil. Překrásná Julianne Hough byla zářící hvězdou, ona byla hlavní důvod, proč dávám víc jak pár červených hvězdiček. Příběh nebyl nějak přestřelený, myslím tím i romantické scény, všechno bylo na snesitelné úrovni. Tedy až na konec, a na mystickou Cobie Smulders alias Matku ze záhrobí. I hrdina opačného pohlaví je u mě považován jako klad, Josh Duhamel je sympaťák vyskytují se v mých oblíbených projektech. No tak abych to shrnul, 60%.. pro tento žánr v mém žebříčku dobré hodnocení! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když Hallstrom chce,dokáže stvořit věru povedený film (hačiko,Lov lososů v Jemenu,...),žel bohu v tomto případě chtěl podle všeho stvořit pouze další unylou a pocitově neuvěřitelně zdlouhavou romanťárnu ve stylu Dear John.Celý tenhle kus působí hodně ospalým dojmem a nezáchrání to ani okořenění rádoby mysterióznem,které sice nikoho nenapadne,ale nakonec působí jako z trošku jiného filmu...40% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, ktorý mne sadol do noty svojím rovnomerným a neprehnaným rozvrstvením romantickej a thrillerovej vrstvy. Ak tu niekto píše o nejakej presladenosti či „obrovskom slaďáku“, mal by si zapnúť na 5 minút Šeherezádu a ten rozdiel pochopí okamžite. Noci s nepriateľom je naozaj porovnateľný film, ale mne sa tento páčil viac. Rovnako ako Julianne oproti Julii. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uvědomuju si, že to nebylo nic převratného a v těch dlouhých sekvencích, kdy si hlavní postava zvykala na život v přístavním městečku, se prakticky nic nedělo. Ale nějak z toho všeho čišela taková poklidná pohoda, že jsem tomu celkem snadno propadl. Ani ty prostřihy, kdy se začala vynořovat temnější minulost, mi ten klid nenarušovaly. Stejně jako scénáristické díry. Svůj podíl na tom mají samozřejmě i herci, kteří nejenže odvedli sympatické výkony, ale až na Cobie Smulders byli i svěže neokoukaní. Ten závěr mě docela překvapil a přišel mi tak trochu nepatřičný, ale nakonec jsem nad tím mávl rukou. Tak trošku guilty pleasure. 75% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallström. Bohužel spousta diváků tento film neprávem odsoudila do průměrných vod romantických filmů už u prvního traileru a v komentářích pak argumentují předvídatelností, nudou či cukrkandlem. Naopak. Hallström naštěstí stále ctí tradici poctivého filmařského řemesla, skvělého castingu a poutavých námětů, takže i v Safe Haven odměnuje věrné diváky melancholickou atmosférou jižanského maloměsta, příběhem dvou lidí zkoušených těžkým osudem a tentokrát přidal i prvky thrilleru. Ano, i nějaké chybičky by se jistě našly, ale proč je hledat? Promise me something Katie, you'll take a lot of pictures and only regret the ones that you didn't take. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)

Reklama

Reklama