Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

Hild 

všechny recenze uživatele

Typický Nicholas Sparks, obrovský slaďák, jako vždy se vše odehrává v krásném prostředí, hraje pěkná hudba, v popředí stojí pěkní herci, nechybí ani projížďka na loďce a scéna v dešti. Tohle ale rozhodně nemůžu filmu vyčítat, kdybych čekala, nebo chtěla něco jiného, nikdy si nepustím film od Nicholase Sparkse, jeho filmy jsou v zásadě pořád stejné, celý vývoj příběhu a závěr budete vědět od první minuty. Tak proč ve mně tento snímek vůbec probudil nějakou zvědavost? Kvůli jménu v kolonce režie, Lasse Hallström mi chybí, neříkám, že nemám ráda i jeho novější filmy (Lov lososů v Jemenu, Hačikó), chybí mi jeho upřímné a citlivě pojaté snímky typu Pravidla moštárny, naivně tak s každým jeho novým filmem v koutku duše doufám, že se alespoň přiblíží ke svým starším dílům, ale ne, Safe Haven je naprosto průměrnou záležitostí, ve které zkrátka na mě ta romantika nedolehla, hlavní dvojici jsem to až tak nevěřila a za ten až směšný závěr bych nejraději filmu ještě hvězdu ubrala, ale cílové publikum filmu bude jistě spokojené a o tom to taky je, Bezpečný přístav se ani nesnažil zalíbit i někomu jinému, pokud tedy nemáte vyloženě v lásce romány Nicholase Sparkse, do kina nechoďte, druhý The Notebook se zatím ještě nekoná. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

To, co jsem prožívala během celého filmu se slovy ani nedá popsat. Strhlo mě to od první vteřiny. Hlavní hrdinka má vážně něco do sebe. A samozřejmě Josh je charismatický jako vždycky. Mezi oběma to dokonale jiskřilo a tak to má být. Drama a thriller v jednom je zajímavá kombinace. Ani bych nečekala, že se to tak povede. A ještě musím vyzdvihnout tu krásnou přírodu a moc přijemnou hudbu, která k tomu krásně hodila. Jen mě teda zaráží ty procenta tady. Já dávám bez váhání 100%. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Disney verzia Nocí s nepriateľom. V hlavných úlohách fešný mariňák z Transformers, nejaká sympatická blondýnka a záporák, ktorý sa podobá na Cole Hausera a ktorý ako opilý psychopat nevzbudzuje žiaden rešpekt. Ako napínavý thriller za nula, ako romantika pripomína televíznu vycpávku na nedeľné popoľudnie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá romance, která se odlišuje pouze thrillerovou zápletkou (která je podstatná pouze na začátku a na konci) a zbytečnou mysteriózní tečkou, která má působit jako zajímavý zvrat, ale pro celkový význam snímku i jeho vyprávění je úplně zbytečná. Zbytek filmu už je pouze standardní romance o dívce s nevyřešenou minulostí, která se zamiluje do mladého vdovce. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, ktorý mne sadol do noty svojím rovnomerným a neprehnaným rozvrstvením romantickej a thrillerovej vrstvy. Ak tu niekto píše o nejakej presladenosti či „obrovskom slaďáku“, mal by si zapnúť na 5 minút Šeherezádu a ten rozdiel pochopí okamžite. Noci s nepriateľom je naozaj porovnateľný film, ale mne sa tento páčil viac. Rovnako ako Julianne oproti Julii. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)
  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)
  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)

Reklama

Reklama