Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 2

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (466)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film má krásnou myšlenku. Když se vám zdá, že váš život je aktuálně totálně na hovno, hned za plotem to můžete cítit jinak. Postava Sama Rockwella je tak boží a skvělá, až celý film činí neskutečným, ale člověk si řekne, jo, je to jen film, a užije si ho. Hodně zajímavé obsazení. Skvělá Toni Collette, překvapivě vážný Steve Carell, vždy zábavná a výborná Maya Rudolph, hříšně elektrizující Amanda Peet a AnnaSophia Robb... no, z té se klube zajímavá herečka. Fajn film, který strhne a nechá se prožít. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já sama nevím, co mám vlastně napsat k filmu, kde byl potenciál jinak hvězdného obsazení dokonale nevyužitý a scénář tak trochu jak ohraná americká deska. Je to strašná škoda, protože kdybych měla dát jednou repete, tak by to bylo jen a jen kvůli Samovi Rockwellovi, který byl jako vždycky neodolatelný, kouzelný a navíc to táhnul v podstatě sám. Minimální možnost se nějak projevit měla ještě Toni Collette a tím by to skončilo. Dokonce jsem měla v první polovině pokušení ten nesmyslný dialogový pinpong přerušit, ale naštěstí to druhá polovina trochu vybalancovala právě díky Owenovi, který byl středobodem mého zájmu až do závěrečného finále. Normálně bych asi dala trojku, ale za tu výbornou prázdninovou atmošku v parku Wizz a hlavně za Sama Rockwella zavřu obě oči a dám vyjimečně čtverec. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Nat Faxon, Jim Rash | Hudba: Rob Simonsen | Produkcia: Tom Rice, Kevin J. Walsh | Distribúcia: Fox Searchlight Pictures | Štúdio: OddLot Entertainment | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 23,194,796 $ || Jeden z najrozpačitejších filmových štartovných 10 minút. Nič sa na plátne nedeje asi tak pól hodiny, a celková štruktúra deja je na 5 strán A4. A práve preto šialene prekvapí Liam James, ktorý ten film hodí do úplne inej dimenzie v priebehu druhej polovice. Len vďaka tomuto nečakanému zvratu, že aj z holého nič sa dá kúpiť papuča, za 3. 62% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Příjemná, pohodová komedie s místy dramatickými momenty a s fajnovými herci. Teda až na jednoho. Díky Carelle, že dostáváš takové role, aspoň tě můžu mít nerad ještě o něco víc. Ale aspoň že jsi netancoval... Carellovým protipólem je Sam Rockwell, který předvádí supercool představení. 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BUDE TO SKVĚLÉ LÉTO PRO VŠECHNY. PRO TEBE A TVOU MÁMU. PRO MĚ A STEPH. JEDNOHO DNE BYCHOM MOHLI BÝT RODINA. …“ /// Nová rodina potřebuje utužit a ukázat, že jsou tým. Budou tam všichni: Trent s dcerou (teď už skoro ségrou), máma, Betty s dcerou Susannou, Galeovi, Hutchinsonovi, Campbellovi (až na Bena, kvůli soudu), Smytheovi. Jo, a Keeganovi. Ale hlavní je Duncan, pubertální suchar neboli chlapec, zdající se bejt trochu v útlumu. Nebaví ho to tam, ble ble ble, ale pozná, že Steph je na tom podobně, ble ble ble, pak potká Sama Rockwella, kterej KONEČNĚ přinese trochu vzrůša, takže se z toho stává něco víc, než jen povídání o rodince, která je stejně odsouzená k zániku (TY DEBILE, tys to tady kurevsky vyspoileroval!). Kdyby si někdo myslel, že jsem to tady vyspoileroval, tak vážně nevím, protože ten film vypráví zbytečně složitě o spoustě věcech, aby se z toho nakonec vyklubal příběh o přátelství. Příběh pro mladý, kteří maj podobnou zkušenost (s dospělejma) a pro dospělý, kteří něco podobnýho prožívaj (s mladejma). Taky pro ty, kteří toužej vidět Carella hrát někoho jinýho než debila. A tak hraje sice debila, ale jinak. Při tom všem klišé je tu i nějaký to ponaučení, protože tam, kde něco končí, většinou i něco začíná…. . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč hrát s uchazečem na post fotra společenský hry. 2.) Zajímám se o problémy teenagerů. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Režisér a scenárista Jim Rash v rozhovoru uvedl, že inspirací k úvodní scéně mu byl rozhovor s nevlastním otcem ve čtrnácti letech. (Jocker94)
  • Zlé počasie prinútilo tvorcov natáčať najprv interiérové scény. (Astonko)

Reklama

Reklama