Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 2

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (462)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dve veci: Tanečné čísla (byť je ich len pár), a následný potlesk, znižujú úroveň snímku a celá dejová línia so vzťahom k matke je neobratne natočená. Malo to vyznieť, akože hlavný hrdina je chudáčik nechápaný okolím a matka s novým priateľom mu to ešte sťažujú; ale vyznelo to tak, že Toni Collette je tá najväčšia chuderka, ktorú život bije a ktorá snaží sa starať o syna, čo sa k nej navyše chová ako rozmaznaný hajzlík a zaslúžil by pár faciek. Tieto dva detaily (pričom to druhé neni detail) to trochu kazia, keby ale boli režíjne lepšie zvládnuté, bolo by to za päť. Neskutočne pohodový film, vlastne presne to, čo si predstavíte pod pojmom "Komédia od scenáristu Descendants". 85% PS: Ten scenárista mimochodom dean - dean machine, dekan z Community ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné prázdniny sú pre mňa nezabudnuteľné vďaka postave geniálne sympatického Owena. Mladý uzavretý Duncan, ktorý hľadá sam seba a možno aj niečo naviac síce nikoho neurazí, ale jeho ustarostená tvárička a ego na bode mrazu sú pre mňa ešte stále veľmi, veľmi slabým impulzom, aby som premýšľala o nadpriemernom hodnotení. Lenže vďaka tomu, že sa Duncan zoznámi zo spomínaným správcom miestneho vodného parku sa stáva tento film niečím výnimočným a odo mňa padá aj štvrtá hviezda. Milujem Owena! Chcem, aby bol môj kamarát! :) Pri každej scénke s ním som sa musela usmievať, pretože také veľké sústo pohody človek nedostáva každý deň. Videné počas Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli takovým filmům se vyplatí občas sáhnout po nezávislé a nízkorozpočtové americké produkci, která často ukrývá větší filmy než se může na první pohled zdát. Na film láká v první řadě parádní herecké obsazení, ze kterého překvapivě vyčnívá Sam Rockwell a scénář zaštítěný jmény Faxona a Rashe. Ačkoliv jejich oskarové Děti moje mě až tolik nenadchly, tohle byl jiný příběh. Příběh ze života, kterým se tak často ohánějí i čeští tvůrci, s dávkou dobře cíleného humoru a závěrem, který hýbe emocemi. "I wish I could stay here forever." ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ničím zaujímavý, priemerný rodinný snímok o introvertnom chalanovi s rodinnými problémami a jeho veľkom kamarátovi (Sam Rockwell), ktorý sa mu pokúsi ukázať cestu. Miestami zábavné, miestami nudné s prostoduchými dialógmi, celkový dojem šedivý a ľahko zabudnuteľný. Suma sumárum slabý priemer. 55/100 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zase další z mnoha filmů o lůzrovi, kterej se úplně změní a nakonec je za velkýho borce. Nic moc originálního, nic moc zajímavýho, ale ten film je takovej pohodovej, že se na to dá dívat. Překvapil Steve Carell v záporný roli. U něho jsem byl vždycky zvyklej, že hraje různý zoufalce a takový neškodný trouby, a těžko bych si ho dokázal představit, jak hraje nějakýho šmejda. A zahrál to naprosto přesvědčivě. Taky překvapil Sam Rockwell, kterýho si pamatuju hlavně jako toho zlýho vězně v Zelený míli. Tady pro změnu hraje největšího pohodáře široko daleko. Ostatní herci jsou taky celkem OK, ale chybí tomu nějakej zajímavější příběh nebo aspoň nějaký překvapení. Navíc to postrádá jakoukoliv pointu. 50% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Aby se ušetřilo, tak se štáb domluvil, že místo přívěsů se pronajme pouze jeden dům, kde se budou herci a štáb scházet o přestávkách. Všichni si tento dům oblíbili a dokonce ho ho většina herců navštěvovala i o svém volnu. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama