Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní akčňák s opět přesným Stathamem. Hrozně mě baví koukat na to jak mlátí lidi. Máte z něj fakt pocit, že by vám urazil palici. Stallone se scénářem docela vytáhl a napsal dobré záporáky, hlavně se mi líbila linie s tou feťáckou sestrou, která to nevědomky všechno zapříčinila. Režie je taky fajn a některý lokace vypadají, jak z True Detective. Winona Ryder vypadá i po čtyřicítce velmi použitelně. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tři důvody proč jsem se odhodlal na HOMEFRONT podívat: 1) Záporná role Jamese Franca a Winony Ryder (jo, wtf?), 2) Jason Statham a dlouhé vlasy (jo, wtf?) a 3) Scénář - Sylvester Stallone. Takže ano, Statham má v úvodu skutečně dlouhé vlasy a je to totální úchylárna. Naštěstí nás příběh hned zkraje zavádí "o dva roky později", kdy už sem mu na hlavně leskne stará dobrá vypelichaná pleška. Stallone scénář napsal nejspíš ve slabší chvilce po smrti svého syna a překvapivě hlavním aspektem filmu je vztah Stathama a jeho vychytralé dcery (všechny dětské role tady mají mimochodem hodně šílenej casting) a brutální akce, tak jak ji známe z jeho posledních děl jde stranou. K tomu si připočtětě šíleně topornou režii a ve spoustě momentů hudbu jako z FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU a máte solidní koktejl na neklidnou noc. Nakonec největším perverzním potěším zůstavá vařič perníku James Franco. ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

Takový klasický "buranský akčňák". Statham přijede s dcerkou na vesnici začít nový život po nepovedeném policejním zátahu. Samozřejmě ve stylu mistra Seagala vše umí, zná a umí se výborně prát. Z maličkého nedorozumění vznikají větší a větší konflikty, a tak je chudák táta nucen používat násilí častěji a častěji na místních provokujících buranech... Nevím, koho to bavilo víc, jestli Stathama, nebo střihače, ale chvílemi jsem ani nepostřehl, co komu vlastně udělal... Od druhé poloviny je film docela napínavý, protože opět klasicky, když šmejdi zjistí, že na něj nemají, tak jdou po jeho malé dceři. A to ho samozřejmě nasere ještě víc... Herecké výkony dobré, záporáci výborní - fakt serou člověka od začátku, hodně akce po celou stopáž, což bylo asi to nejlepší, bohužel dost sestříhané fighty, ale účel plní pro potřeby filmu dobře, takže jsem to tvůrcům tentokrát i docela odpustil. Hodně příjemný Stathamův zářez. /70%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Produkcia Sly Stallone? To je asi jediná zaujímavosť na tomto rutinnom, stereotypnom a mierne povedané nenápaditom akčnom béčku s rodinnými hodnotami. Relatívne poteší zvláštny kasting (Clancy Brown vs. James Franco vs. Kate Bosworth vs. Frank Grillo atď.), južanská atmosféra/výprava a fajn stathamovské akčné sekvencie. Bohužiaľ, celé je to až neuveriteľne hlúpe (prečo Statham, keď objavil továreň na drogy, jednoducho nebrnkol svojmu bývalému šéfovi? Všetko by sa nekrvavo vyriešilo.) a plné klišé (kamoš síce evidentne schytal smrteľný zásah, ale nebojte sa, v skutočnosti to bolo len škrabnutie a bez problémov prežije). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Na Silvestra to chce Sylvestra. Tady sice přenechá práci před kamerou Stathamovi, ale jeho ruka je tu cítit v každé scéně. A rozhodně to není špatná ruka. Žádné pozérsky přepálené prsení, solidní akce, slušné tempo i napětí, záporáci nejsou žádný béčka. Z Franca, ale zejména z Kate Bosworthové opravdu běhá mráz po zádech. A po dlouhé době možnost vidět Winonu Ryder. Solidní žánrovka, která nenudí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Sylvester Stallone vyhlásil, že jeho scenár mal byť pôvodne scenár k piatemu pokračovaniu Ramba (1982). (GAZ789)
  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)
  • Film sa natáčal v meste New Orleans v americkom štáte Louisiana. (Laslo)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama