Reklama

Reklama

Webseriál, který vypráví příběh Alexe, který se každý den probudí do těla jiné osoby. Alexův charakter se nemění, mění se jen jeho vizáž. Jednoho dne potká krásnou dívku Leah. Jsou ze svého nového vztahu nadšení. Leah sice bude další dny Alexe vídat, ale nebude vědět, že to je on. (zuza99)

Recenze (43)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

4 sa mi zdá málo, 5 zase veľa. Niečo medzi tými dvomi :). Inak - krátky, ale veľmi pekný a originálny príbeh bez dotiahnutých detailov, kedy sa nešlo moc do hĺbky, ale sa divákovi načrtlo presne potrebné minimum. A toto minimum (pre tento krátkometrážny formát) v pohode vystačí, lebo najmä vynikajúca Winstead a dokonalá hudba O'Hallorana to potiahnú až do konca. Vo finále tomuto skvelému skvostu dávam "len" 4 (z dôvodu toho, že som videl v podstate dokonalý kórejsky remake, ktorý mi pripadá vyladenejší a lepší takmer vo všetkom; asi okrem hudby :), tie sú v oboch projektoch dokonalé). ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Jedinú vážnejšiu výhradu mám k záveru , ktorý oproti zvyšku pôsobí urýchleným dojmom a necháva niektoré potenciálne zaujímavé otázky nedopovedané. Jednoducho povedané, z tejto témy sa zrejme dalo vykresať aj viac ale navzdory tomu si nemôžem pomôcť - ide o tak príjemne hrejivú jednohubku s mimoriadne zaujímavým konceptom a neopakovateľným feelingom, skvelou hudbou, výborne natočenú a obsadenú, že mi je to vo výsledku viacmenej jedno. Tých 6 dielov nabitých silnými emóciami ma presvedčilo tak či tak. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto seriálu nevím, co říct. Podle mě dokonalý, neskutečně zajímavý nápad a výborné zpracování a je vcelku škoda, nebo možná, že je to pro něj i dobře, že není tak znám. Prostě jen tleskám všem, co se tohoto projektu účastnili. Je pravda, že ale i po skončení vyplývá na povrch řada otázek, ale to je právě jednou z ingrediencí kouzla této minisérie. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Jediné co musíte udělat před sledováním tohoto seriálu, je vypnout mozek. A sledovat srdcem. Když se vymaníte z obvyklého přemýšlení, nebudete hledat nedostatky a nelogičnosti a poddáte se kouzlu příběhu, je to něco neuvěřitelného. Tvůrce se ani v nejmenším nezaobírá nějakým vysvětlováním otázek tohoto originálního, avšak velmi ošemetného tématu a soustřeďuje se v krátkém čase výhradně na dějovou linii. Sbližování okouzlující starožitnice s 59 různými osobami nabírá od noci v muzeu smyslné kouzlo a při nevídaně rychlém konci jsem jen bezmocně lamentoval, proč nebyla upřednostněna alespoň trochu delší stopáž. Relativně banální příběh se totiž zaobírá značně subjektivním problémem - Jak velkou roli hraje zevnějšek a to, co si nosíme uvnitř sebe samotných? Obecné odpovědi se dočkáme. Lidé říkají, že soudí podle toho, jaký je člověk uvnitř. Je tomu ale většinou naopak. Aby ne. Jak můžeme soudit něco, co není vidět. Každý si ale musí tu svou odpověď naleznout sám. Uvnitř sebe. A nezapomenout zapnout mozky. 80% ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Asi nejkratší seriál s nejvíce představiteli hlavní role. Jak už bylo řečeno, seriál The Beauty Inside nelze sledovat rozumem, ale jedině srdcem. Právě tolik nelogičnosti dělá seriál ojedinělým. Já prostě zbožňuju snímky s trochu jiným příběhem a nečekaným závěrem a právě tento počin originalitou přetéká. Možná by se námět dal přepracovat v celovečerní film, určitě by to stálo za to, ale i takto jsem se bavila skvěle a moje romantická dušička se prostě nabažila. :) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první hollywoodský sociální seriál, ve kterém měl šanci hrát jakýkoli divák hlavní roli. (..Lucas..)

Reklama

Reklama