Reklama

Reklama

Zločin

TV spot

Obsahy(1)

Když velmi úspěšný advokát Charles Dunand (Alain Delon) dosáhne osvobození svého klineta Frédérica Chapelin-Tourvela (Manuel Blanc), obviněného z dvojnásobné vraždy jeho rodičů, měl by být se svým výkonem spokojený. V momentě, kdy porota vynese osvobozující rozsudek, řekne Frédéric svému advokátovi, že je vinen. Ještě ten večer se Charles a Frédéric sekávají na místě činu, aby se pokusili najít pravdu. (borsalino)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (38)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Slušné kriminální drama s velmi dobrým Alainem Delonem, bohužel nějak nemohu napsat totéž o mladém Blancovi, v mých očích nebyl Delonovi rovnocenným hereckým partnerem.. Příběh obhájce a jeho klienta začíná v okamžiku, kdy jiná dramata končí, osvobozením obžalovaného.. Rozuzlení hodnotím rozpačitě, neb se domnívám, že by chlapec pod zámkem měl být, o jeho duševním zdraví bych pochybovala.. Za zmínku ještě stojí příjemný hudební podmaz, který mi pomáhal zvládnout pomalé tempo vyprávění.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem si vědom toho, že všechny své budoucí potenciální vraždy si odsedím ve věznici s nejnadrženějšími penisy ve státě. Při zběžné kontrole své peněženky jsem totiž zjistil, že je velmi nepravděpodobné, že by mne obhajovalo nějaké to právnické eso s žaludkem natolik odolným, že bachor, čepec, kniha ani slez by se mu nemohly rovnat. Frédéric však podobným právníkem disponoval a já si jejich motivační rekonstrukci činu celkem užil. Sice jsem si přitom překvapením neukroutil hlavu, ale na "kecací" film to na mne rozhodně zapůsobilo. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Má to celkem slušnou atmosféru i zápletku, leč vzpomínám na doby, kdy se v delonovkách nemusela každých pět minut ukazovat nějaká ňadra, aby bylo na co koukat. Ono by totiž bylo i bez toho na co koukat. Je to příjemně pomalý film, který se trošku zakoktá pouze v pasáži, kdy Frédéric vypráví o svém seznámení s Francou. Pointa je značně nápaditá a padne ke tudíž ke zbytku filmu jako Dunandova facka na Frédéricovu tvář. Jen musím nostalgicky zavzpomínat na dobu minulou, kdy co francouzský film, to hudební pecka. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle konverzačky na malym prostoru docela rád a když v tom hraje Alain Delon, tak to snad nemůže dopadnout úplně špatně. Bohužel, film za moc nestojí. Rozjíždělo se to docela zajímavě, ale postupem času jsem se u toho spíš nudil. Dokoukat se to dalo, ale kromě uvěřitelnýho Delona v roli advokáta na tom fakt nic zajímavýho neni. To stačí horko těžko na slabý 3 hvězdy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ne že bych byl nějakým vášnivým přívržencem Alaina Delona, ale občas nějakej film zkouknu. Na tenhle mě dokopal uživatel Enšpígl s tím, že když tam je Delon, tak to musí bejt maso. Jenže to by ten film musel být o jinejch lidech, z jiný doby a točen víc pro radost. Takhle z toho vznikla těžce otrávená, průměrná a neskutečně nudná rádoby kriminálka, která mi ve skutečnosti neřekla vůbec nic. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama