Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. V historicky první sérii televizní show „Británie hledá talent" předstoupil před krutou porotu a nepřátelské obecenstvo Paul Potts. Nevzhledný, jako exot ohlásil, že zazpívá operní árii a ve svých čtyřiceti letech sklidil to, co doposud od života – výsměch a kopance. Naposledy. Paul Potts začal zpívat árii z Pucciniho opery Turandot a jeho život se v té vteřině navždy změnil. Za pár okamžiků mu uslzená porota ležela u nohou a diváci nadšeně aplaudovali. Soutěž nakonec oproti všem předpokladům a sázkovým kurzům vyhrál, jeho operní vystoupení shlédlo na YouTube 120 milionů lidí, operní album, které následně vydal, se stalo nejprodávanější deskou v několika zemích světa. A na začátku byl jen drzý tlusťoch, který chtěl veřejně zpívat operu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (152)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady pozitívne ladených filmov o chlapíkovi, čo sa nevzdal a trpezlivo si išiel za svojim cieľom. Nemám rád podobné súťaže ale snímok bol zaujímavo dramaticky spracovaný, natočený a zahraný. A hlavne pri konci som mal dobrý pocit a lepšiu náladičku. Preto mierny nadpriemer. 70/100 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická pohádka podle skutečného osudu začíná krásně svěže a britsky vtipně, žel zanedlouho zadrhne, poztrácí švih a vlastně i zajímavost - ono také s těžkotonážní operní hudbou, již hlavní postava vyznává, se v tomto módu operuje dosti nesnadně. Povznášející závěr před porotou soutěže "Británie má talent" samozřejmě divákův pocit vyspraví. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Pamatujete na toho tlustoprda Paula Pottse, co asi před 7 lety vytřel všem zrak a tímhle https://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA videem si získal srdce stamilionů lidí u obrazovek a youtube? Jak já to tenkrát žral a viděl to snad stokrát! Film je hodně nečekaně fajn komediální a když říkám komediální, tak tím nemyslím žádnou ucajdanou žívotopisnou dojímavou uchcanost, ale fakt ryzí komedii u který jsem se nasmál větší měrou než malou. Hodně to hraje na takovou notu jako geniální Cemetery Junction. Hodně mne bavil Colm Meaney, ten chlap je prostě bůh. :-) Pokud někoho odrazuje Superstar a podobný sračičkovinky, tak se to řeší asi v posledních 10 minutách a v klidu to tam ani nemuselo být, abych si film užil. Bylo to hodně hodně fajn. 7/10 ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Film to je prostinkej, ale svěží a dojemnej, nicméně tohle by si měl člověk občas pustit, když například klesá na mysli. Jednak je to nádherná hudba a druhak prostě nic není nemožný, když si čistá duše jde za svým snem. Paulovi už bylo skoro čtyřicet a už nevěřil, ale přišlo mu to nakonec naproti. Byl s manželkou v dluzích, šel z jedný šlamastyky do druhý a v podstatě neměl co ztratit, takže dojel v kvádru jak od armády spásy, medvídek s příšernýma zubama, dal Nessun Dorma tak, že se všichni posadili na zadek a zrodila se hvězda. Za touhu Paula Pottse zpívat ... 4*. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa vám naskytne šanca vidieť tento biografický kompilát, nechajte si ju ujsť. Upúta azda sympatickým castingom, povinným drbom do romantiky a dobrou náladou. Všetko ostatné smeruje priamou linajkou do finále, ktoré asi videl každý v originály, až máte pocit, že Britain's Got an American Dream. Po tom všetkom si na druhý deň nespomeniete na nič, podobne ako na nutrične a výživovo zabitý obed v staničnej jedálni. 2 a 1/2* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, v ktorej Paul spieva v britskej talentovej šou Britain's Got Talent (2007), vidíme skutočné zábery poroty a divákov. Pomocou niektorých šikovných úprav bol iba Paul Potts na javisku nahradený Jamesom Cordenom. (Laslo)
  • Filmovalo sa na autentických miestach vo waleskom Port Talbote, v Londýne či v talianskych Benátkach. (MikaelSVK)

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama