Reklama

Reklama

Matthias je majitelem firmy, která vyrábí laškovné pohlednice s různými "legračními" hesly. Má jednu sekretářku, několik věřitelů a stále hluboko do kapsy. Matthias však nikdy neztrácí svůj šarm a smysl pro humor. Když se na riviéře seznámí s krásnou pohádkově bohatou blondýnkou, je jen otázkou času, kdy mu podlehne. Tak si to myslí Matthias. Skutečnost je poněkud prozaičtější. Krásná dědička má dvojče - sestru, která je od ní k nerozeznání. A obě se chtějí co nejdřív vdát a obě chtějí Matthiase nebo jeho bratra. Má on vlastně bratra? A jak to má potom všechno stihnout? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Přesné, to je přesné!" Tahle komedie je dost schizofrenní. A Richard se s tím, jak taky jinak, popral obstojně. Ani mu není moc závidět ta dvě krásná dvojčata a přepych v němž se díky nim pohybuje, protože ubíjet se pak myšlenkami na sobě samotnému jakožto svému vlastnímu švagrovi nasazené parohy, to za tu námahu a stres opravdu nestojí. I když nebyla by to komedie, aby z toho Richard nevybruslil dobře, ten závěr nakonec přece jenom záviděníhodný snad i je (i když to ranní přebíhání mezi koupelnami pořád spíše odrazuje). Zajímavostí je, že jedna z dívčích dvojčat (Camilla More) si ve stejném roce zahrála ve čtvrtém díle Pátku třináctého. 3,5* ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze takhle hezke herecky jsem jeste nevidel. A co vic, je to komedie, lehce vulgarni, tezce sexy a clovek si muze hrat s predstavou, co by asi delal, mit obe dve jako Richard... Jednou jsem se zasmal, parkrat pousmal, ale bavilo me to a az na tak trochu zdlouhavy a bezzuby konec se mi to moc libilo. Az uvidim DVD, urcite si ho koupim. ()

Reklama

kamigava 

všechny recenze uživatele

Film má dobrou zápletku a někdy si říkáte, kdo je vlastně kdo a to udrží vaší pozornost. Ale i přesto mi zde chybí Richardova neohrabanost jako v Nalevo od výtahu nebo v Roztržitým. Komediálně je to trochu slabší. Tomu chlapovi závidím takový luxus a že se mu vůbec dařilo podvádět dvojčata, která ho nakonec také tahala za nos až s ním žily obě dvě dva různé životy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je těžce inspirativní. Sám sobě nasadit parohy zvládne fakt jenom Richard. Až budu v podobné situaci zachovám se naprosto stejně, ale aby to mělo grády vymyslím si dvě dvojčata. Budu tak mít skutečnou jistotu že se vyspím opravdu s oběma dvojčatama. Přeci jenom vymyšlený dvě dvojčata tedy celkově trojčata mají u dvojčat větší šanci než vymyšlené jedno dvojče, tedy dvojčata. Mám rád jasný situace a píšu výhradně jasný komentáře. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nie je to kultova, ba dokonca ani nadpriemerna komedia s Richardom. Mozno aj preto, ze Richard je tu sam, tocil to Yves Robert, ktoreho tvorbu dobre nepoznam a zas dostali priestor vo filme kadejake Richardove uchylarny. No ale panske konecniky nepovazujem za pritazlive, ba dokonca mam k nim odpor. 41 % ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Èze, malé vesnici u Středozemního moře, kam Pierre Richard jako chlapec jezdil s matkou na prázdniny. (raininface)

Reklama

Reklama