Reklama

Reklama

Max Fischer, bývalý příslušník speciální vojenské jednotky, je najat, aby chránil problémovou puberťačku Ninu. Její problém spočívá v tom, že se stala svědkem brutální vraždy a jedni velmi zlí lidé si přejí, aby byla velmi...mrtvá. Max a Nina jsou na útěku z vražedných spárů dealera Thomase Backera, kterého nikdo a nic nezastaví...Samotář Max a osiřelá Nina se sblíží – z cizích lidí se stanou přátelé, kteří se na sebe mohou spolehnout a tím si vzájemně krýt záda. Max a Nina se dostanou pod ochranu bývaleho Maxova „kamaráda ve zbrani" – hendikepovaného Ruddiho – ovšem jedná se o bezpečí pouze dočasné. Posléze nalézají útočiště u Sáry – Maxovy životní lásky. Hrají závod s časem, ale Sáře se podaří objevit dvě únikové cesty do bezpečí před zběsilým Backerem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Málokedy vidíte herca prebíjať tak často ako je tomu u Tilovho akčného žánru. Zvládol internú akciu, streľbu, dialógy, prienik do duše, prízemnosť a osud. Nezvládol spomaľovačky, rýchly záver, prílišný happyend. Ochranca ale nie je len debilný názov americkej produkcie so svalnáčom v hlavnej úlohe. Je osobitým režijným počinom, ktorý na začiatku štartuje s nulou na konte a ja ako divák som mu body prideľoval každou ďalšou osudnou epizódou. Príjemné. (videné 24.06.2019, JOJ archív) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger se svojí dcerou v akčním melodramatu, který si sám zrežíroval, a o kterém nevím co si myslet. Námět není špatný, ale to zpracovaní je tak utahané, že to víc snad ani nešlo. Rád bych věděl co si Schweiger přitom režírování myslel. Chtěl se jen odlišit od amerických filmů? Jediné co se dá pochválit jsou přestřelky. Ty jsou skutečně dobré, ale ve výsledku jich tu je nějak moc. Chybí mi tu nějaký ten souboj. Jinak se tu jen zdlouhavé jen kecá a kecá a divákovi začínají padat oční víčka. Když už pomalu usíná, začne se střílet, což ho probudí a vzápětí se opět začne jen pomalu kecat. A tak to jde stále dokola. Víme, že Til Schweiger umí, ale tohle je takové rozporuplné. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ MĚ NAŠLI TAM, NAJDOU MĚ VŠUDE.“ … ,,NE, KDYŽ PŮJDEŠ SE MNOU“.…“ /// Svědek, kterýho se snaží zlikvidovat sráč pracháč, kterej místo aby bručel s Rathem, může - díky prachům flirtovat s Pancovou. Nina záhy zjistí, že Max je ten… dobrá přestřelka po ,,nutným“ úvodu a fakt, že Til Schweiger nechává zbytečně moc vykecávat lidi kolem sebe. Naštěstí mívá i dobrý nápady. Třeba ten, jak vyřešit problém…Škoda toho plkání. Hodnotu má nulovou a celkovýmu výsledku kurevsky škodí. Že nemá dceru hezčí? To je věc názoru, stejně jako to, že dlouho zdá se bejt ,,Ochránce“ tím nejlepším, co jsem z filmový dílny brouka pytlíka německýho filmu viděl. Til zvládá akci, napětí, moc mu nejde citová linie a ty kecy – to je fakt hnus! Tile, kurva, kdybys zapracoval na vodsejpání děje… bohužel v závěru je to taková klasika – pravděpodobnost se rovná nule. Strašně moc bych ti chtěl dát víc než než 3*, ale ty emoce… ty kecy… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu zjistit, jestli všeuměl Schweiger trumfne všeuměla Sandlera. (já doporučuju to nezkoumat, Zkoukni ,,Ochránce“ a táhni…) 2.) Chystám se hlídat. Nevím, kolik si mám vzít zásobníků? 3.) Thx za titule ,,smith22“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kolik ti dneska bylo ??" - "Kolik myslíš ??" - "Padesát ??" - "Padesát ?? Vypadám na padesát ??" - "Nejmíň čtyřicet osm.." - "Než jsem tě potkal vypadal jsem na šestadvacet.." ;) Jednoznačně nejslabší režijní Til Schweiger zásadně doplácí především na velkoryse nejen v dialogu, jak jsem si dovolil naznačit výše, zhovadilý scénář.. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Mladá Schweigerová je jedna neuveriteľne otravná puča, ktorá mi pila celý film krv, či už tými jej debilnými kecami, alebo tými neustálymi tikami držky, na ktorú by si zaslúžila nahádzať pár prepleskov! Celý film mi skurvila, takže ti za to veľmi pekne ďakujem, otecko Schweiger!!! Zrejme tiež vyberala aj muziku, ktorá bola asi mienená k úplne žánrovo inej snímke. Shitengel síce začal ako thriller, ale kôli sirote z ulice evidentne každému zmäkol mozog a tak postupne film rozvíril mútne vody telenovely a vzťahovej drámy, takže sa to každých desať minút hemžilo sračkoidno- klišovitými scénkami a momentmi, ktoré, keby sa vystrihli, tak dostaneme takých dvadsať minút skutočnej zábavy. (Ale aj to preháňam!) P.S. Dokonca je i možné, že to točila mladá a nie starý! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama