Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Aj, tahle "trefa" zabolela... Naprosto nezajímavý, britsky sterilní romkom, která mi nemá co nabídnout. Postavy jsou nesympatické, krvácel jsem z uší u každé jejich interakce v rámci scénářem vynucené zápletky, která působí hrozně neoriginálně. Rose Byrne je sice sexy, ale trpí, Stephena Merchanta je málo (pokud jste zde kvůli němu, utečte k HBO a Zdravím dámy), takže jestli hledáte anglickou náhradu za okoukanou Lásku nebeskou, skočte třeba k nedávnému a povedenému Vzmuž se. 15 % ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut jsem pomalu ztrácela naději o kvalitě tohoto filmu, ale Stephena Merchanta mám upřímně ráda a i když tam měl jen pár štěků, tak jsem to vydržela nejspíš i kvůli němu dokoukat a pak si uvědomila, že to nebylo vůbec špatné. Těch trapných situací tam nebylo málo a ty dokonce slušně pobavily. ()

Reklama

viky13 

všechny recenze uživatele

Nepředvídatelné! Nade vší pochybnost mě dostal svou originalitou. Není jako klasický romantický film kde se pár pozná, vezme se, přijdou problémy a nakonec si stejně padnou do náručí...a v tuhle chvíli si tvůrci řekli...: "Proč nenatočit film, kde to tak nedopadne? Proč nenatočit film, kde oba padnou do náručí svým milencům?" ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Komedie se starším datem výroby často překvapí svým méně svázaným smyslem pro humor. Tady je to doslova jen pár let zpátky, ale můžeme vidět, jak se doba změnila. Má to být i romantický film, ovšem stejně je plný vulgarit a hlavně se nebojí strefovat do našich oblíbených terčů v podobě žen, černochů a homosexuálů. Od jisté doby věc naprosto nevídaná. Opak žádosti o ruku je jedním z vrcholů. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

vsetky hlavne postavy mi prisly bud tupe alebo nesympaticke ako i cely pribeh mi prisiel dost zvlastny a anti-romanticky ci anti-svadobny co niekomu moze vadit (kde vacsina romantickych filmov konci svadbou, tu sa nou zacina a happy end pride v podobe rozvodu), ale nastastie sa tu dost hlaskuje a nechyba ani humor na hranici nevkusnosti, ale tu hranicu nikdy neprekracuje tak je to stale v pohode. z obsadenia je vynikajuca minnie driver a hlavne stephen merchant ktory by mal byt od tohto momentu obsadovany do kazdej jednej romantickej komedie z produkcie working title. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)
  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama