Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut jsem pomalu ztrácela naději o kvalitě tohoto filmu, ale Stephena Merchanta mám upřímně ráda a i když tam měl jen pár štěků, tak jsem to vydržela nejspíš i kvůli němu dokoukat a pak si uvědomila, že to nebylo vůbec špatné. Těch trapných situací tam nebylo málo a ty dokonce slušně pobavily. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Výroky a představení Stephena Merchanta v tomto filmu bych zhodnotil jako totální pomatení mysli. V jaké situaci musí člověk být, aby kývnul na podobnou roli?! A co zbytek? Taky žádná sláva, ale pravda...se scénářem nic nezmůžou. Ale jako názorná ukázka toho, že do svatby vše funguje a pak se to sere, dostačující. Jen je zajímavé, že na to všichni přijdou až po té svatbě...takže, kde je chyba?! 20% ()

Reklama

jadran90 

všechny recenze uživatele

Nevěra dnes řeší každý problém. Jedna z nejhorších romantických komedií co znám, bez emocí a vtipu. Spousta zbytečných scén, ty zbylé většinou končí nějakou erotickou narážkou, která zničí jakoukoliv romantiku. Závěr je trapný až do nebes. Nenašel jsem na filmu jedinou sympatickou postavu a tím nemyslím jen onen milostný čtyřúhelník. Manželství se přece dá vysmát i nenuceně, s nadhledem... Dávám tomu hvězdu. Jednu, za holky ve spodním prádle a Eshkeriho. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Krásný den! Lepší je jít třeba vyvenčit psa, než na tuhle pseudokomedii do kina.. Mám z ní pocity velmi smíšené.. Zdá se, že autoři nevěděli přesně kam chtějí svůj film posadit.. A tak zůstal neusazen.. Je to ovšem o dost znatelnější balancování mezi žánry, než v jiných případech.. Pod nepodařenou maskou komedie cítím daleko vážnější tvář. Snad proto, že jsem měl po čas sledování neustále tendenci srovnávat peripetie hlavních hrdinů s těmi svými.. Hlavní myšlenka podsouvá nechtě pravdu přímo pod nos.. Proto tři hvězdy.. Všechny dobré fóry jsou prozrazeny v traileru - jiných se nedočkáte.. Mějte se filmově, Woo. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Nat se potká s Joshem a je z toho láska jak trám, načež do toho ti dva po sedmi měsících známosti praští. A pak tak nějak... Josh už není ten super muž, ale trapný chlápek, za kterého se Nat vlastně stydí. Nat už není ta vysněná žena, do které je Josh blázen... A navíc se vrátí Joshova bývalá přítelkyně Chloe a Nat má v práci až nechutně sexy nového klienta Guye. Příběh zamilovanosti a následného vystřízlivění, kdo by to neznal, tady si neberou servítky a vlastně jsou tam i dost vtipné momenty, ale jako komedii bych to úplně neviděla. Každopádně good a spokojenost (sic mě možná malinko zklamal úplný koneček). A Simon Baker je prostě boží... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama