Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulson odhalí dohodu, kterou uzavřel s Ghost Riderem. (Disney+)

Recenze (7)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady :D The Real Deal je 100. epizodou Agentů, tudíž jsme mohli očekávat super příběh, hromadu skvělých scén, pár slušných cameí a několik zajímavých zvratů. A přesně to jsme dostali :D Děj, který pojednává o trhlině vedoucí do dimenze strachu, je dost dobrý, je to zajímavý nápad a i dost dobře provedený. Jediné, co mě vadí, je scéna, kdy se falešný Mike snaží Coulsona přesvědčit, že se celý seriál vlastně odehrává jenom v jeho hlavě. Tohle samo o sobě je dost zajímavá myšlenka, jenom je hrozně rychle spláchnutá a už se k ní seriál nikdy nevrátí. Díl má spoustu skvělých momentů, highlight celé epizody je určitě Coulsonovo svěření se ostatním členům o své nemoci a následný rozhovor s Daisy, a samozřejmě finální svatba Fitze a Simmonsové :D K těm cameím, pár se jich tu najde, máme tu Deathlocka (toho mimochodem vidíme naposled v tomto seriálu), Lashe nebo třeba Hive. Myslím, že tu je docela promarněná příležitost na cameo Warda, které by prostě vždycky potěšilo, ale okej no, přežiju to :D A samozřejmě finální zvrat o rodinném vztahu FitzSimmons a Deka je super. Celkově, hrozně nabušená a zábavná epizoda, jako takový speciál na výročí 100 dílů je to super. Hodnocení: 83% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 20 minut bych hodnotil na 60%, ale pak se to příjemně rozjíždělo a místy mi to připomnělo skvělou 4 sérii. Krásné. A závěrečný twist jsem tedy osobně nečekal. Kdyby se objevil ještě Deathlock, tak bych se vůbec nezlobil. Nicméně asi všichni doufáme, že se opět objeví ve formě strachu Ward..:D ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově mám Agents of Shield rád, i když seriál samozřejmě není té naprosto nejvyšší kvality. Pátá série se mně vcelku líbí, a to zejména pro její první část, kterou protagonisté strávili v budoucnosti na vesmírné stanici oblétající zničenou zemi. Epizodu The Real Deal bych ovšem zařadil mezi ty horší. O co tu vlastně šlo? Vytvořit nějakou absurdní intergalaktickou trhlinu "strachu", kterou Coulson za chvíli zase zavře, jen proto, aby mohli mít Fitz a Simmons hezkou svatbu? Nebo mně měla epizoda zaujmout pro utrpení Maca a jeho přítelkyně? Líbilo se mně vysvětlení, že Coulsonova nemoc je následkem dohody s Ghost Riderem, ale 'meh'… Příliš dramatu, příliš zbytečných emocí. A když se na konci ukázal zbytek Shield teamu, to na věrohodnosti taky moc nepřidalo. Pátá série je fajn, ale tato episoda opravdu není. ()

Reklama

Reklama