Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen jejich vlastní vnitřní démoni mohou Fitzovi a Simmonsové narušit shledání. (Disney+)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fitz and Simmons...co dodat. Skvěle napsané, obsazené, a zahrané postavy, které té náloži neuvěřitelných událostí dávají lidský rozměr. Tentokrát se velká část epizody odehrává v prostoru, kde jsou uvězněna jejich vědomí a překvapivě to není jen Jema, která by se měla obávat Leopoldovy temné stránky. Směsice vtipu, drama a špetky hororu fungovala překvapivě dobře, byť hlavní dějovou linii nijak zvlášť neposouvá. Ale komu by to v případě těchto dvou zlatíček vadilo. Navíc jedna část byla opravdu dojemná... . I po tolika epizodách si Agents drží solidní kvalitu...a to i když se v této epizodě Coulson jen mihnul a ostatní dostali minimum prostoru(což není vůbec na škodu...v poslední době mi tento tým moc nesedí) ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páči sa mi, že scenáristi v tejto sérii hlavne experimentujú so žánrami. V minulej bolo všetko zamerané na sci-fi ale v tejto sme videli komédiu, akciu, horor... Veľmi ma to baví a dúfam, s to bude takéto dobre do konca. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně experimentální díl, kdy se tvůrci pořádně vyblbli a je to zajímavý :D Tahle epizoda je poměrně zbytečná a když ji neuvidíte, asi o nic nepřijdete. Každopádně, špatná vůbec není. Jak bylo řečeno, je hodně hravá, hodně experimentální a šílená. Díl kombinuje spoustu žánrů, od sci-fi, přes drama až po lehký horror. Zároveň je epizoda plná zajímavých nápadů a očividně dost velké kreativity tvůrců :D Jako, bavil jsem se. Nebudu lhát :D Hodnocení: 80% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr sice vtipný. Hororové momenty jsou dobrý, ale přijde mi, že Agentům už vyloženě dochází dech. Pokud vynecháte 95% téhle epizody, o nic nepřijdete. I když je sezóna o polovinu zkrácena, jednoduše se tu moc přešlapuje na místě. Právě TO dělilo Agenty od ostatních marveláckých seriálů. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama