Reklama

Reklama

VOD (1)

Je tu první část finále řady a čas se krátí. (Disney+)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předfinálová epizoda není špatná, ale mohlo by to být ještě trošku lepší :D Co se mi líbilo, tak byl Deke, jeho vztahy a dynamiku s Jemmou a Fitzem, jeho hlášky, jeho scény, ty mě fakt bavily. Flint je super a jsem strašně rád, že je zpátky. Kdo mi už tolik nesedl, tak je bohužel Sarge, který je strašně zvláštní. Už to vůbec není ten charismatický drsný záporák z prvních dílů řady, ale místo toho tady přeskakuje mezi dobrou a zlou stranou a mění svoje cíle každou chvíli a prostě už nepůsobí tak dobře. Tomu nepomáhá Izel, která mě prostě totálně nebaví. A ti zombíci taky nic moc :D Na to, jak byli Shrikové zajímaví na začátku téhle série, teď to jsou prostě chodící zombies bez nápadu. Díl špatný není, ale doufám, že finále bude lepší. Hodnocení: 65% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes jsem si pustil Avengers Endgame. Tvůrci se v této řadě vzdálili Marvels Univerzu natolik, že si mohou dovolit vlastně jakýkoliv konec. Že jsou s výjimkou Coulsona a F-S postavy druholigové, se od seriálu dalo čekat, ale on doté nižší ligy spadl i scénář. Vlastně ani nezáleží na tom, které postavy přežijí do další řady, protože je scénáristi nechali prožít tolik věcí, že jsou vedle nich Avengeři žabaři. Že se seriál v posledních dvou epizodách zmátoří jsem nečekal...a překvapení jsem byl ušetřen, tak aspoň že už tato řada končí, ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Mack (Henry Simmons) je veľmi veľký a je uznávaný pre svoju silu. Prečo teda jednoducho nepoloží Flinta (Coy Stewart) na chrbát a nenesie ho? To by Flinta síce bolelo, ale menej by ho bolelo ako to, ako sa pokúšať chodiť medzi Yo-Yo (Natalia Cordova-Buckley) a Mackom. (Pat.Ko)
  • Mnohé z mien Chronicomov sú z biblie (Enoch, Isheah, Boaz, atď.). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama