Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos slavnostního galavečera vyhlášení výsledků hlasování o nejpopulárnější interprety české hudební scény (oficiální text distributora)

Diskuze

Céčko

Céčko (hodnocení, recenze)

Katastrofální Brzobohatý, Klus - klasika suchar, ale Žito + pár předávajících (třeba hokejisti :D) to oživili. Nejhranější Buckingham, o které Páťa Vrbovský prohlásil v SuperStar, že takových zpěvaček je tu hodně. :o))

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

logosi: Co to je "argument" že se mi to zkrátka nelíbí? Kde si ty uvedla nějaký argumenty?

logosi

logosi (hodnocení, recenze)

Vladajsoucna: Já ovšem Klusovu muziku za kvalitní považuji.Jelikož jste ovšem kromě primitivních nadávek neuvedl žádný racionální argument,končím tuto naši výměnu názorů.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

logosi: Od kvalitní hudby ovšem žádám víc než primitivní diskorytmy a Klusovy kolovrátky, které uznávám někomu líbivé se zdát mohou.

Skuby47

Skuby47 (hodnocení, recenze)

Měla bych dotaz k tomu hlasování. Ví někdo, jak je tato soutěž reprezentativní – kolik lidí v ní hlasovalo? Pokud měla Lucie Bílá 44 tisíc bodů a za první hlasovací pořadí jsou tři body, tak pro celkovou vítězku hlasovalo nějakých 15. 000 lidí, což je dost málo. Hrají v tom čím dál větší roli peníze za odeslané SMS. Pokud by z jednoho mobilu mohla být odeslána jedna SMS zdarma a teprve další za peníze nebo pokud by se hlasovalo na internetu, zapojilo by se mnohem víc lidí a pak by výsledky mohly být více odpovídající přízni diváků.

logosi

logosi (hodnocení, recenze)

Vladajsoucna: Já nepsala nic o originalitě,jenže ne vše je v muzice o bourání hranic(ne,že bych originalitu neuznávala,právě naopak),někdy stačí prostě jen dobrá hudba se kterou se cítíš příjemně.Ovšem co je u Kluse originální, to jsou jeho koncerty-kdo nezažil,neuvěří.

logosi

logosi (hodnocení, recenze)

No já Slavíka nesledovala,jediný rádio co jsem kdy poslouchala je pražské rádio 1 a písnička Pánubohu do oken se mi nelíbí,ale to nemění nic na tom,že i tak mám Tomáše Kluse ráda.Začala jsem ho poslouchat ještě než se proslavil(ráda v muzice objevuji nové věci) a zejména dvě jeho první alba jsou velmi dobrá.Mám je v mptrojce hned vedle Elbow a Massive Attack,proč ne?

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Klus je nesympatický megazmrd, Brzobohatý protekční synáček bez talentu a Landa...no comment.

_aandyy_

_aandyy_ (hodnocení, recenze)

hero_bk: jo tak :)

Grujorin: ono celkově lze pohlížet na výsledky jakéhokoli hlasování v médiích jako na nějakou předem domluvenou kamufláž :) bohužel nás o tom, že tomu tak není, nikdo nikdy zásadně nepřesvědčuje..

Grujorin

Grujorin (hodnocení, recenze)

_aandyy_: Mě se na tom třeba líbilo, jak přišel člověk vyhlásit objev roku a Brzobohatý teprve ukončoval hlasování, to nemělo chybu. To že to vyhrál Klus je buď kvůli tomu, že božský Kája už jich má dost a vědí že minule dostali nejhorší hodnocení a nebo proto, že opravdu lidé hlasovali pro Kluse. Ovšem jaký je fakt, co je skutečnost a co jen výmysl televize, to se asi nikdy nedozvíme, když neustále nepřichází žádná inovace, kde by se z tohodle paskvilu stala opravdová soutěž ve které by se vyhlásilo to, co lidé hlasují... viz minulý rok partičkáři, udělali si z nich srandu a jak to dopadlo... naházeli tam nejoblíbenější lidi a na hlasování se vydlábli... tradičně.

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

_aandyy_: Zřejmě myslí objev, když Brzobohatý ukončoval hlasování, tak už stál na podiu člověk s obálkou :D

_aandyy_

_aandyy_ (hodnocení, recenze)

Grujorin: že by bylo vítězství Tomáše Kluse předem připravenou taškařicí v neprospěch božského Karla? :O

Grujorin

Grujorin (hodnocení, recenze)

Ja si myslim že neni co dodat že ? Měli výsledky hlasování dřív než ho ukončovali,... trapné, předem domluvené, je někdo jiného názoru ?

Reklama

Reklama