Reklama

Reklama

Tajné hrátky

Trailer 1

Rachel je matka v domácnosti frustrovaná svým středostavovským životem. Jelikož se nudí, rozhodne se zajít do striptérského baru, kde se setká s McKennou, krásnou striptérkou. Ve snaze "zachránit" ji si McKennu najme jako chůvu... Rachel je něco málo přes třicet a má všechno, o čem mladá žena sní – oddaného, úspěšného a hezkého manžela, překrásného syna, skvělý dům v Silver Lake v Los Angeles. Přesto je však nespokojená a nemůže si sama pomoct. Jen tak z nudy jednou zajde do striptérského baru, kde se seznámí s teprve devatenáctiletou striptérkou McKennou. Pravděpodobně ve snaze zachránit další zmařený mladý život, nabídne McKenně práci chůvy a nastěhuje si ji k sobě do domu. Od té chvíle se její rodinný život obrátí vzhůru nohama. Skvělé komediální drama oceněné za nejlepší režii (Jill Solowayová) na festivalu v Sundance. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (46)

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

To vypadalo tak dobře.. jak po herecké stránce, tak námětově... škoda.. vyklubal se z toho naprosto tuctový film, který mě ani trochu nebavil. Prostě snímek, o tom jak se ženská v domácnosti znudila tak, že už nevěděla, co má dělat a jak z toho ven, tak si domů přivedla prostitutku, kterou předtím hrozně nenápadně stalkovala. Proč si ji pozvala domů? Protože byla zvědavá a doufala v to něco a ne že ne.... Jako jestli je otrávená svým životem, kdy nemusí nic dělat, tak mám pro ni skvělou radu - Find a fucking job! - pak nebude mít čas na to být znuděna sama sebou nebo platit tisíce za psycholožku na hovno, která místo aby jí pomohla nebo se tak minimálně tvářila, tak se jí v ordinaci sama složí. Jako tohle ani na tu 1* není.. to je odpad... mám chuť tomu dát odpad. A víte co? Jeden je právě na cestě.... P.S. Postava Rachel mi byla naprosto nesympatická a ten konec? Jako kdyby to možná nebylo tak přehrávané, tak aspoň za tu závěrečnou scénu bych dala 1*. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Tarantinova TOP 10 (2013), cena za nejlepší režii na Sundance 2013 -- Koncept vykolejení manželského/partnerského života abnormálním elementem není nic nového, což vůbec nevadí, protože tohle bylo zvládnuto elegantně. Perfektní casting hlavních rolí, přirozené situace, jemný humor a zároveň bezchybné zprostředkování myšlenkových stavů postav povedenou režií mě nakoply tak, že v klimaxu filmu - pokerové scéně 20 minut před koncem, kde přestává všechna sranda - jsem byl připravenej střílet od boku plnou palbou. Škoda, že to Jill Soloway nedotáhla. Dokážu pochopit proč, ale tomuhle by slušel větší hardcore. Parádní debut a poslední dobou mi "ženy na režisérské stoliče" dělají velkou radost (letos ještě třeba učitelská nekompromisní A Teacher). Juno Temple do postele a Kathryn Hahn za manželku, obě top. P.S. Jestli tohle skončí dlouhodobě pod 60%, tak nad vámi lámu hůl. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že kurva zůstane kurvou a nesympatická pička ve středním věku zůstane nesympatickou pičkou.Film, který je prakticky o ničem, který vám nedá žádný pocit, žádnou pořádnou zápletku ani nějakou výraznější pointu.Miluju nezávislé filmy z USA, ale tohle bylo tak mocinky moc nezávislý až mám pocit, že všichni tvůrci na něčem byli závislí.Ted Mosby na totálně vedlejší koleji a vlastně díky bohu za Radnora, který tuhle podprůměrnou komedii o ničem vytáhl na komedii o něčem, ale nevím o čem.Juno Temple fajn.50%. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nenapadny a dost nezavisle podany film, ktoremu najvacsiu reklamu spravil Tarantino, ked ho zaradil medzi svoje filmove potesenia roku 2013. Ironia v style Zufalych manzeliek, trochu inteligentnejsia, priamociarejsia a bez klise. Civilne herecke vykony a cele to posobi tak skutocne. Osobne mi Kathryn Hahn az tak herecky nereze, ale tu sa hodi, rovnako ako Josh Radnor, ktory sice hra stale toho isteho Teda z HIMYM, ale tu bol tiez na mieste. Nic narocne, skor prijemny tuctovy film na jeden vecer. ()

milancecil 

všechny recenze uživatele

279. "I am Sex Worker", opět úchvatná a ve své veskrze ďábelské roli striptérky a prostitutky vynikající, přesvědčivá Juno Temple, dostává k nám převážně humornou formou a s vtipnou nadsázkou další velmi, velmi závažné téma současnosti, využívání a zneužívání vlivu, bezohledné prosazování osobní moci, zhoubné a nestoudné ovládání lidí skrze jejich nejprostší slabinu, jejich uspokojivě nenaplněné animální pudové touhy, ve vystupňování vedoucí až v naprostý vztahový rozvrat a rozklad, McKenna jako mistrně obratný, vypočítavě surový manipulátor, jako agresivní nákaza účinně napadající již ochablé a slábnoucí mezilidské vztahy, veskrze už jen teatrálně předstírané, citově pusté, vyprázdněné, obsahově neemotivní, takový je stav menšinové společnosti přežívající si v hmotném nadbytku, kdy i ta, jinak velmi důležitá a pomáhající charitativní činnost je už jen trapnou, okázalou pózou bez jakéhokoliv duchovního naplnění a odkazu na morální hodnoty lidskosti, opravdu geniálně vystihující, ale bohužel opomíjené dílo, které by měl každý i opakovaně vidět, neminout a nepřehlížet, jsem velmi vděčný za takovou tvorbu, bravo!!! (10/10) Spřízněný komentář: mat.ilda ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno