Reklama

Reklama

3 dny na zabití

  • USA 3 Days to Kill (více)
Trailer 1

Ethan Renner celý život pracoval jako agent tajné služby. Byl jeden z nejlepších. Nyní se rozhodl skončit a věnovat se tomu, co kvůli práci musel odsouvat na vedlejší kolej – své rodině. Vždy se totiž dokázal efektivněji postarat o nebezpečné zločince než o svou dceru. Jeho manželka Christine odjíždí pracovně do Londýna a Ethan má poprvé sám na starost svou dospívající dceru Zoey. Netuší, že bývalý zaměstnavatel s ním má jiné plány... Tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout. Má tři dny na to, aby zneškodnil světově nejhledanější teroristickou organizaci a zároveň se osvědčil jako dokonalý a starostlivý otec. (Bioscop)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (459)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $30,697,999Tržby Celosvetovo $52,597,999Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,792,376 //počet predaných kusov 193,057Tržby za predaj DVD v USA $4,155,641 //počet predaných kusov 281,708║ Besson, Besson, Besson, čo ten človek stvára, ach, všemožný výcuc servíruje, našťastie tento ledabolo námet zachraňuje Costner a robí ho koľko toľko znesiteľný a tú odľahčenosť tam aj vskutku dáva ako za starých čias, keď tromfoval ako Osobný strážca, Robin Hood či Tančujúceho s vlkmi, dalo sa /55%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co mam čekat; o filmu jsem slyšel jen to nejhorší, včetně narážek na Costnera, který by to měl už zabalit. Úplně nejdřív jsem si řikal : ,,Postarší agent se zbraní? Luc Besson? Francie? Jasná alternativa Taken!” Což také byla první vlna kampaně a záměr tvůrčího Bessonova studia. Jenže ani náhodou (bohudík se o horší ani jiný klon dobrého nejedná). Můj celkem oblíbený Kevin Costner sice navenek také působí jako bouchač Liam Neeson, jenže to je tak asi, kromě stejného scénáristy a zvolené lokality, všechno, co mají dva zmíněné tituly společného. Ethan se chce postarat o rodinu, kterou zanedbával a to se úplnou náhodou protíná s jeho posledním případem u tajné služby. Skončí, učí dceru, která ho oslovuje křestním jménem, jezdit na kole, sbližuje se opět se ženou...jenže ve filmu samozřejmě všecko musí souviset se vším, takže se tyto dvě roviny v závěru protnou. Klišé², ovšem svérazně pojaté a líbivě natočené. Teď si, hochu, vyber. Štve tě, že dcera na konci řekla Ethanovi TÁTO, což si tušil absolutně ihned, co ho při prvním setkání oslovila Ethan? Nebo na to kašleš a řekneš si, že tohle je základní hollywoodské pravidlo a je jen tvoje chyba, žes to už viděl tisíckrát a spíš si než příběhu všímáš ostatního? Nakonec jsem si přeci jen řekl, že to mohlo dopadnout rozhodně hůř a je prostě fajn vidět zpět Kevina v hlavní roli. A nenudil jsem se, tak proč ne... 70% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ač se Luk všemožně snaží překonat prvního, famózního dedyho Nýsna, už jen recykluje hovna. A tak si Tanečník s vlky zatančil s glioblastomem, kdy se při krvácení z nosu, chrchlání briket a závratích snaží celý film podlízat své otravné a odpudivé dcerušce, a jen tak mimochodem dopadnout nějakého německého debila. Výsledkem je další zářez na pažbě Besonových tupých, sériových kokotin a otravený verbal, který jen pokukoval, nemá li zase Kevča pod tou nonšalantní, vagusáckou šálou žábry. Sůl do ran poměrně zkaženého večera ještě přisypala Embr Slyšela, která je sice přitažlivá jako hnisající bércový vřed, ale zato hraje hůř než gumová žena s kouřící hlavou. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Lucu, ty už přestaň fetovat... Celé je to především výkladní skříň Bessonových názorů (nemá rád přistěhovalce, současnou mládež, agentky CIA podle něj vypadají jak lepší latexový kurvy a násilí je podle něj občas akceptovatelné) než cokoli jiného. Hlavně než akční film - většinu stopáže zabere nudné sbližování Costnera a Steinfeldové, které je jen minimálně prokládané nějakou honičkou či střílečkou. Ale pouštějte se do akce s postavou, která je v posledním stadiu rakoviny a vždycky, když déle běží, tak prostě omdlí, spadne a z pusy se jí začne řinout krev... 40% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Fantomas kontra Kevin Costner. Prebehol k Bessonovi, zaradil Kuriér mode a minimálne finančne, sa mu opätovný pokus o comback, tentokrát asi vyplatí. Takéto filmy sú proste dnes v móde, na logike nezáleží, na tom že každá druhá scéna si robí srandu sama zo seba, asi tiež nie; konieckoncov, keby na tú pílu pritlačili ešte trochu, už by išlo o sci-fi.. Ale je to sranda! Tak ako je na jedno kopyto dve tretiny akčných filmov z rokov 80-tych, tak aj súčasných, a jak tento žáner nevyhľadávam, tak ma tieto novodobé ultra drsňácke výplachy, stále dokážu celkom zabaviť. A koho nie, má tam božskú Amber.. PS: Od 500 Days of Summer neubehlo ani päť rokov a pozerám, že vykrádať jej soundtrack, je tiež momentálne v kurze.. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (9)

  • Telefonní budky v Bělehradu jsou na platební karty a ne na drobné. (Hal_Moore)
  • Některé scény byly natočeny v nových filmových studií Cité du Cinéma založené Lucem Bessonem v Saint-Denis ve Francii, jiné pak srbském Bělehradě. (007.)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (více)

Reklama

Reklama