Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

rodneycz 

všechny recenze uživatele

Dávám tomuto nechutnému filmu jednu hvězdičku a to výbornou hudbu, která mě alespoň donutila dívat se až do konce. ()

nervana 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že jde podobně jako u prciček či u filmových parodií typu Scary Movie o film, který se vyplatí shlédnout pouze při nějaké příležitosti ve více lidech, většinou už když jsou všichni celkem dost v náladě.. Včera jsme měli podobnou "příležitost" a musím říct, že u některých scén jsme se docela nasmáli. Těžko říct, jestli to bylo těmi scénami či tím alkoholem, ale jisté je, že nás to zabavilo. Kdybych se na to koukál sám doma, tak by mě to asi přišlo jako hodně trapný pokus o vtipný filmeček, ale takhle to mělo své "kouzlo". ()

Byakuya odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha ! Kto napísal scenár na tento film? Kto ho vôbec vymyslel?! Tak strašný a tak hlúpy film som už dlho nevidel. Veľmi zlý pokus o komédiu ktorá až srší hlúposťou... ()

Lonna 

všechny recenze uživatele

Někomu se to líbí, někomu ne. Já říkám, že u tohohle filmu jsem se pobavila, jako nikdy.Znam ho nazpaměť. Skvělá muzika a jak jsem četla komenty, opravdu to NENÍ TECHNO, obsazení, hlášky. Řekla bych, že ten film je tak šílenej, až je dobrej. U mě má 5* . .-) ()

Mr.Hackels 

všechny recenze uživatele

Nezastírám, že když jsem to prvně viděl tak jsem se na pár místech filmu bavil, ale jinak je to stupidita, která nemá obdoby. Dvě hvězdy dávám právě proto, že pár vtipnejch scén tam prostě je. ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Totální splácanina na prcičky z nejhnusnějšími herci co jsem kdy viděl a co si budem povídat je to dost trapný, trapný a trapný 20% a 2* za ty dj skladby! ()

Fracek 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se tváří jako naprostá hovadina, ale jak jsem na to tak koukal, pořád jsem se nemohl ubránit upřímnému smíchu. Zarazilo mě, že bych měl tak špatný vkus a smál se něčemu, co ostatní nijak zvlášť nebere? No a pak mi to došlo ... udělat si nekompromisně upřímnou srandu s milovníků techna a dočasně "vymytých mozků" tímhle spontánním způsobem mě úplně odrovnalo. Je to stejně dobrá a kvalitní komedie, jako třeba "Vybíjená". Když ji porovnám s komediemi, které mají mnohdy vysoké hodnocení, všechny jsou si navzájem podobné jako vejce vejci a filmový průmysl je chrlí ostošest, nechápu zdejší nízké hodnocení. Tuto komedii je třeba brát jako milou karikaturu vyznavačů techna. ()

weris 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě kultovní film mého mládí, ikdyž je to děsná blbost, ale vždycky se u toho celkem pobavím..navíc sem díky tomudle filmu propadla nejlepšímu DJ-ovi na světě, potom, co sem v tomdle filmu zaslechla jeho Adáčo :D ..takže TIESTO FOREVER :D ()

Sathine 

všechny recenze uživatele

Já beru, že každý asi čeká od filmu naprostý intelektuální zážitek, který v něm bude dřímat ještě dalších 5 let. Samozřejmě neříkám, že tento film byl to nejlepší, na co jsem se kdy podívala, ale až na pár nechutných záběrů to byla jedna velká úchylárna, myšleno v dobrém. Ani nechápu, kde vzali scénáristé nápad na takový film. Masakr :D ()

mmajjkii odpad!

všechny recenze uživatele

Jakože tohle je přesně ten film, pro který zde na ČSFD máme hodnocení odpad, nevím co bych k tomu více dodal, a rozhodně bych tenhle snímek nikomu nedoporučoval. IMDb 1/10 ()

Reklama

Reklama