Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (978)

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu vrchol nevkusu a nejhorší na tom je, že některé scény z tohoto "filmu" nedokážu vytěsnit z paměti i po tolika letech (lejno ve vodě a mačkání jebanů...). Dobré vtipy by se daly spočítat na prstech jedné ruky a kromě přehrávajícího Rhyse Ifanse se u Klubu sráčů (neskutečně hovadský překlad, na to jsou naši distributoři experti) nedá snad ani mluvit o nějakých hereckých výkonech...o komediálním talentu ani nemluvím. Tohle je ukázková sr*čka, ruce pryč! ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slizký, umastený a ztoporený výstrek. Je to desná uchylná sračka, ktorá sa nehraje na nič než je. A tá úprimnosť sa mi páči na Klube sračov. Rhyp Ifans geniálny. A pri pesničke "ja bych šukal až bych kukal" (z videoklipom)-v závere som doslova umieral.***Opáčko nutné! Pri niektorých scenách človek zomiera-to nehovorím o konci! ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

je to totální úchylárna, od které však nešlo utéct, ale naštěstí pro domácí práce je to dobrá kulisa :-). Trapné to bylo od začátku do konce, tak není divu, že v roce vzniku byla nejnavštěvovanější z britských komedií ;-). Původní odpad jsem nakonec změnil na jednu hvězdičku, a to ani díky trance hudbě či režisérovi, který natočil mé oblíbené seriály, ale spíš že si na nic nehraje a chce vlastně jen pobavit, i když svým zvláštním způsobem. [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 18 (CZ) - Film jako takový nemá cenu dlouho rozebírat, protože to je hrozná sračka :)) Už před cca 12 lety, kdy to mé oči spatřily prvně, jsem valil bulvy a říkal si "WTF is that"? Opravdu to je jeden z nejstupidnějších a nejtrapnějších filmů ve Vesmíru. ALE! Já jsem fanda disco hudby a tu hodnotím jako velmi dobrou. Takže díky soundtracku nakonec "filmu" (schválně jsem dal slovo film do uvozovek, protože to je trága) přiděluji těsných 30%. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Parodie dospívající mládeže s typem humoru, který mi není až tak blízký. Trápení Kevina alias Zrzavého Chlupa (Harry Enfield) a jeho kamaráda Perryho alias Tragéda (Kathy Burke) s jejich odmítáním rodičovské autority, hledáním dívek ke zbavení panictví a plněním svých největších snů na poli hudebním. A tak je tu cesta na Ibizu. Z dalších rolí démonický DJ Paul Bulva (Rhys Ifans), dívky jejich snů Candice (Laura Fraser) a Gemma (Tabitha Wady), a Kevinovi starostliví rodiče (James Fleet a Louisa Rix). Parodie má několik slibně se rozvíjejících scén, ale celkově jde o humor příliš přízemní. Ale i takové dílo má své místo na světě a houfy obdivovatelů. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Kluby zmíněné a zobrazené ve filmy byly skutečné. Například klub Amnesia byl na půli cesty mezi městem Eivisou a San Antoniem a jezdil tam patrový discobus. (juta)
  • Natáčelo se od července 1999 do srpna 1999 v Londýně, Watfordu, hradu Dover ve Velké Británii a na Ibize. (didas)

Reklama

Reklama