Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva ľahkovážne mladé páry cestujú po mokrom írskom vidieku a napokon odhalia vzrušujúce tajomstvo malého mestečka. Keď však obyvatelia mestečka ponúknu štvorici turistov na prenocovanie malú chatu na pokraji lesa, Ben (Brendan Fletcher) a Jeni (Melissa Roxburgh) rýchlo zistia, že idylická krajina nie je taká, aká sa na prvý pohľad zdá. Jedna z najslávnejších írskych legiend je totiž pravdivá a desivá realita, ktorá sa za ňou skrýva, je horšia než nočná mora. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nový Leprechaun je standardní béčko, které obsahuje vše, co by mít mělo, počínaje krátkou stopáží, reklamou na bikiny, klišé a sympatickým lookem s hezky udělanými potvorami. Hlavním tahounem tentokrát není bohužel gore, je zde ve velmi malém množství, potěší spíše atmosféra a napětí, která svůj úkol plní. Neurážející jednohubka. 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Až uvidíte ležet někde u lesní cesty pytlíček se zlatem, raději ho tam zanechte, nebo si ho přijde od vás vzít zpátky rozzuřený skřítek, no spíš skřet, který se nebojí násilí. Horší to je pro lidi, co mají po těle piercing. Jednodušší zápletka, která ale nabízí celkem slušnou atmosféru, i když vás zase tak moc do děje nevtáhne. Lepší průměr. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Výlet na írsky vidiek sa stane neopakovateľným zážitkom pre dva mladé páry, ktoré tu objavia temné zákutia miestnej histórie... Podobne ako minuloročný reboot Chuckyho „Child's Play“ série, tak aj tohtoročný reboot série Leprechauna sa vracia k hororovým koreňom, nesie sa vo vážnejšom duchu a ponúka značnú dávku tajomna, pričom svoju hlavnú postavičku ukazuje čo najmenej. A tak ako pri spomínanom Chuckym, aj tu bol podľa mňa ten reboot vhodným riešením, keďže sa posledné diely série uberali už príliš komediálnym smerom. Takže Leprechaun vyzerá úplne ináč, netancuje, nespieva, nerapuje, no podstatne tomu chýba osvedčený Warwick Davis, ktorý mu vdýchol neopakovateľnú osobnosť. Toto je už v podstate béčková lesná vyvražďovačka, ktorá má bližšie napr. k Leprechaun's Revenge (Red Clover), či dokonca k Wrong Turn, takže som zvedavý ako (a či vôbec) sa Leprechaun predvedie v ďalších rokoch. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo, že co je psáno, to je dáno, a tudíž: věřte cestovním průvodcům! Pokud vám takový průvodce nepíše, že by se v nějaké irské vesnici měla nacházet nějaká památka a místní štamgast vám tvrdí opak a podezřele ochotně nabízí přespání v chatce u lesa (miluju to originální cabin in the woods), neberte to. Skupinka čtyř mladých a nadějných na moje povykování u monitoru nedala a jak dopadli? Celý tento popis zní, jako by se mi Leprechaun líbil, ale bohužel byl to slabý odvar, který mě nadchnul ve své podstatě jen jednou, kdy "skřítek" projevil smysl pro houmra, a pak ještě jedna scénka v závěru nebyla marná, a sice kdy neplatilo dvakrát měř, jednou sekej. Za tyto dvě scény dávám 2*. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Sice mi není úplně jasné, koho napadlo remakovat/rebootovat polozapomenutou hororovou sérii a současně těch pár potenciálních natěšených fanoušků potenciálně nakrknout tím, že tam není "ten" Leprechaun, ale budiž, já s tím osobně problém nemám. Řemeslně to nenaštve, klišovitostí občas jo (ty falešné záchrany, kdy postava nastoupí k někomu do auta, přičemž ten někdo spolupracuje se záporáky, mi už fakt pijou krev), leprikóni vypadaj' jak mutanti z Descentu a má to sympaticky krátkou stopáž. Jako zaměnitelné creature feature of the week v pohodě. 5/10 ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno