Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Úplná klasika. Lehká "akční" komedie, která si vůbec na nic nehraje, nekonstruuje nějaké rádoby vtipné zápletky jenom gagy, hlášky a hlavně fantastické bitky dua Bud Spencer & Terence Hill. Funguje to v podstatě jako groteska nebo sitkom - pořád stejné schéma, postavy bez vývoje a bez překvapení, přesně víte jak to bude dál a stejně už se nemůžete dočkat další skvělé bitky. Asi je to tím, že jsem na tom vyrost, ale ani na okamžik mi to nepřijde trapné, což se ještě žádnému soudobému dílu toho žánru nepovedlo. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale o to více zábavné a zase vítězí dobro nad zlem, i když se ti dva nejdříve potácejí na hraně dobra a zla. Matt Kirby (stále usměvavý Terence Hill) a Wilbur Walsh (povětšinou bručící Bud Spencer) se nepříznivým sledem životní cesty pokoušejí dát na cestu zločinu. Místo toho se ale stávají příslušníky americké policie v Miami na Floridě (přepadení policejní stanice je vynikající). A samozřejmě spousta pěstních rvaček, honění zločinců, balení půvabné Sussy Lee (Laura Gemser) a pomáhání bezbraným proti gangsterům. Další zábavné postavy: policejní kapitán McBride (David Huddleston), který je nadšen ze svých nováčků, mafián Fred Cline (Luciano Catenacci) se svojí pravou rukou (Riccardo Pizzuti), kteří od Kirbyho s Walshem dostanou hodněkrát pořádnou nakládačku a přesto si nedají říci, a skoroindián Geronimo (Luciano Rossi). A živelné dobro vítězí. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších Spencerovek&Hillovek, samozřejmě s se starším dabingem, kde byly parádní hlášky, oproti novější verzi. Celkově film krásně ubíhá. ,,Řekni to radši ty, máš silnější hlas!" ,,Chceš žvejkačku?" ,,Jakou máš?" ,,Formaldehydovou." • ,,Nechte ho bejt, je retardovanej!" •  ,,Už mi zbyla jenom vanilková!" • ,,Blázníš? Jsem odkojenej whiskou!" ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Přepadení supermarketu se může zvrhnout různými způsoby, ale aby se při něm člověk nechal nedopatřením naverbovat k policii, to už chce pořádnou dávku smůly. Bud Spencer a Terence Hill opět znovu a tentokrát netradičně v Americe. S trochou tolerance film funguje jako detektivní komedie, i když zápletka rozhodně nepřekvapí. Film patří k těm průměrnějším, ale nechtěné mlácení nebohého šéfa a scéna v baru by byly ozdobou jakéhokoliv snímku téhle dvojice. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dosti pestrá klasika. Spousta humoru hlavně v podání Terence Hilla, ale ani Bud Spencer moc nezaostává. Snad jen ta dlouhatánská bitka na konci je už spíš trapná než zábavná. Jinak se to ale pořád dá i po letech celé sledovat s tím, že si scény s jinými jejich filmy jentak nespletete (možná až na Superpoldu s Hillem). ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)
  • V priebehu úvodnej bitky v prístave je červené auto striedavo v tieni a na slnku. Navyše sa niekoľko krát zmení aj poloha kladiva na jeho kapote. V niektorých záberoch tam ani nie je. (ČSFD)

Reklama

Reklama