Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bud možná vypadá jako doktor, ale doktor rozhodně není. To jen jeho indiánský kamarád Orlí oko přepadl vlak a ukradl jednomu doktorovi kufr, ve kterém prý má být největší poklad. Ale co je tohle za poklad? Jen samé lékařské knihy a nástroje. Jenže než se Bud naděje, celé město, do kterého právě společně s Orlím okem dorazil, si myslí, že Bud je doktor (má přece lékařský kufr) a hned mu zařídí ordinaci. Bud tu ale bude mít ještě jinou práci - musí město zbavit lupičské bandy, která řádí po celém okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už k vám dorazila ta epidemie hepatitidy? - Občas se tady staví." Některý aspekty lékařskýho vzdělání sice zůstaly "doktorovi" Buddymu doposud skryty, ale to nic neubírá na jeho mistrovství v obouručným mlaskavém fackování banditů, který občas vyšperkuje nekompromisně zatloukacím kladivem do země. Děj tohoto westernu samozřejmě není podstatnej, neboť vše důležitý se skrývá v postavách poletujících okny, dveřmi či zdmi a následnejch suchejch hláškách dobře živenýho fousáče. Těžko od filmu s Budem Spencerem v hlavní roli očekávat více. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Příjemná nenáročná oddechovka kde Buddy (Bud Spencer) společně s indiánem Orlím okem (Amidou) utíkají před vojáky až se dostanou do malého městečka, kde Buddy získá placené místo doktora. Má svérázné uzdravovací postupy. Ale především musí očistit město před bandou lumpů Colorado Sima (Riccardo Pizzuti), kterou najal místní šerif Bronson (Joe Bugner), aby všechna ložiska zlata pod městečkem připadla jen jemu. Ale důvtip a pádné pěsti Buddyho zjednají nápravu a spravedlnost. Netradiční je film v tom, že je v němčině. A čínská kuchyně je šokující. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer, poté už není co dodávat. U mě je celkem jedno, zda řádí v osvědčené dvojici anebo je na to sám, vždycky jde o výbornou podívanou. V tomto filmu se nějakým nedorozuměním stává doktorem v jakémsi zapadákově na Divokém západě, a ač jsou jeho metody dosti prapodivné, zdá se, že na léčené mají účinek. Ale to by pochopitelně nestačilo. Budovi se totiž příliš nelíbí chování banditů terorizujících město, a tak ve chvílích, kdy není zbytí, pustí se do jejich převýchovy. Facky létají, banditi prolétávají okny, stropy i podlahami, dokonce i zdmi. A tak příště přijdou v ještě větším počtu a ještě ozbrojenější. Vše je okořeněno další spoustou vtipných situací a gagů, například návštěva státního hygienika, koupel jednoho štětináče a následná ochutnávka polévky. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Bud jako falešný doktor na divokém západě, to nemohlo skončit jinak než, že zfackuje všechny bandity na hromadu a ještě najde zlato ve studni a zákeřného šerifa. Nic dobrýho jsem nečekal a byl jsem mile překvapen, že se objevil i zajímavý příběh a několik slušných nápadů. Bud mi tam připadal trochu jako tlustej Chuck Norris, všechno měl na háku a nikdo na něj nestačil. ()

subic 

všechny recenze uživatele

No konečně pořádná fackovačka a mlátička, i když to nejednou odnese restaurant v malém městečku, kde se Buddy vydává za lékaře a taky se utkává s místním šerifem, třeba u velké žranice. Šerif totiž ví, že na dně studny je zlato, proto si najme bandu, která má celé městečko srovnat se zemí. To, co to sráží, je, že film vypadá jak se sedmdesátek. V té době už letěl třeba účetní Fantozzi a ty filmy vizuálně prostě vypadají lépe. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama