Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud možná vypadá jako doktor, ale doktor rozhodně není. To jen jeho indiánský kamarád Orlí oko přepadl vlak a ukradl jednomu doktorovi kufr, ve kterém prý má být největší poklad. Ale co je tohle za poklad? Jen samé lékařské knihy a nástroje. Jenže než se Bud naděje, celé město, do kterého právě společně s Orlím okem dorazil, si myslí, že Bud je doktor (má přece lékařský kufr) a hned mu zařídí ordinaci. Bud tu ale bude mít ještě jinou práci - musí město zbavit lupičské bandy, která řádí po celém okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z povedených westernových komedií s Budem. Který je omylem povžovám za doktora díky kufříku ,který ukradne ve vlaku. A tak příjíždí do městečka a indiánským přítelem a lečí lidi poněkud svérázně ,ale kupodivu to zabírá. Ve městě řádí banda lupičů ,která vyhání obyvatelé místní zástupoce šerifa (ted už vlastěn šerif) šerifa zastřelili na to sám nestačí ,jenže na tom zástupci něco nehraje.... vše je prošpikováno spoutou gegů a vtipných situací. Za zmínku stojí souboj Buda a šerifa v jídle. Kdo vyhraje není třeba prozrazovat to je snad jasné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už k vám dorazila ta epidemie hepatitidy? - Občas se tady staví." Některý aspekty lékařskýho vzdělání sice zůstaly "doktorovi" Buddymu doposud skryty, ale to nic neubírá na jeho mistrovství v obouručným mlaskavém fackování banditů, který občas vyšperkuje nekompromisně zatloukacím kladivem do země. Děj tohoto westernu samozřejmě není podstatnej, neboť vše důležitý se skrývá v postavách poletujících okny, dveřmi či zdmi a následnejch suchejch hláškách dobře živenýho fousáče. Těžko od filmu s Budem Spencerem v hlavní roli očekávat více. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám Buda Spencera rád, jako malý jsem ho teda žral ještě víc a potom co jsem zjistil, že v trafice bude s ním film, který jsem ještě ani neviděl, byl jsem rád, že u něj je stále se na co těšit. Každopádně při koukání jsem věděl, že se někde v nitru duše bavim, jen to není takové jako když jsem byl menší. Je to ta stará dobrá zábava, tak jak je to od něj známé. Škoda, že s ním neasistuje Terence Hill, ale nevadí. Je dobře známo, že i filmy samotně s ním jsou povedené a oblíbené. Stejně jako tento a stejně jako další jiní. Je to stále stejně ohraná písnička, ale i tak je to zábava, která jen tak neztrácí na kvalitě. Prostě ho mám rád, takový jaký je a tady je přesně takový, tak proto dávám čtyři. Za ten návrat do dětství, který potěší a nikdy na kvalitě neztratí. Ale furt je to spaghetti western...takže Terence Hill tady s ním měl být...měl... ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Příjemná nenáročná oddechovka kde Buddy (Bud Spencer) společně s indiánem Orlím okem (Amidou) utíkají před vojáky až se dostanou do malého městečka, kde Buddy získá placené místo doktora. Má svérázné uzdravovací postupy. Ale především musí očistit město před bandou lumpů Colorado Sima (Riccardo Pizzuti), kterou najal místní šerif Bronson (Joe Bugner), aby všechna ložiska zlata pod městečkem připadla jen jemu. Ale důvtip a pádné pěsti Buddyho zjednají nápravu a spravedlnost. Netradiční je film v tom, že je v němčině. A čínská kuchyně je šokující. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

To slabé hodnocení jsem nedal za to, že bez Hilla to není ono. Je to jen a jen za naprosto idiotskou hudbu,která hrála furt dokola. Jasně, to je častý jev všech Hillovek a Spencerovek, jenže ve většině filmů jsou chytlavé a návykové. Tohle byla jen iritující fidlanina ve stylu "Skákal pes - přes oves". Bohužel, i když idiotská, přesto návyková, takže když už mi začla hrát vlezle v uších i ve scénách, kde nebyla, film jsem vypnul. Dělal jsem něco na počítači a ta vlezlá hudba mi furt hrála v uších. Okamžitě jsem si musel dát na sluchátka maraton všelijakých hudeb, písniček, znělek, abych se té debility zbavil. Naštěstí se povedlo, fidlaninu jsem zapoměl a na film už se nikdy nepodívám. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno