Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud možná vypadá jako doktor, ale doktor rozhodně není. To jen jeho indiánský kamarád Orlí oko přepadl vlak a ukradl jednomu doktorovi kufr, ve kterém prý má být největší poklad. Ale co je tohle za poklad? Jen samé lékařské knihy a nástroje. Jenže než se Bud naděje, celé město, do kterého právě společně s Orlím okem dorazil, si myslí, že Bud je doktor (má přece lékařský kufr) a hned mu zařídí ordinaci. Bud tu ale bude mít ještě jinou práci - musí město zbavit lupičské bandy, která řádí po celém okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už k vám dorazila ta epidemie hepatitidy? - Občas se tady staví." Některý aspekty lékařskýho vzdělání sice zůstaly "doktorovi" Buddymu doposud skryty, ale to nic neubírá na jeho mistrovství v obouručným mlaskavém fackování banditů, který občas vyšperkuje nekompromisně zatloukacím kladivem do země. Děj tohoto westernu samozřejmě není podstatnej, neboť vše důležitý se skrývá v postavách poletujících okny, dveřmi či zdmi a následnejch suchejch hláškách dobře živenýho fousáče. Těžko od filmu s Budem Spencerem v hlavní roli očekávat více. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z povedených westernových komedií s Budem. Který je omylem povžovám za doktora díky kufříku ,který ukradne ve vlaku. A tak příjíždí do městečka a indiánským přítelem a lečí lidi poněkud svérázně ,ale kupodivu to zabírá. Ve městě řádí banda lupičů ,která vyhání obyvatelé místní zástupoce šerifa (ted už vlastěn šerif) šerifa zastřelili na to sám nestačí ,jenže na tom zástupci něco nehraje.... vše je prošpikováno spoutou gegů a vtipných situací. Za zmínku stojí souboj Buda a šerifa v jídle. Kdo vyhraje není třeba prozrazovat to je snad jasné. ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád filmy s Budem a Terencem, protože v podstatě stvořili svůj vlastní žánr, který se prolíná od westernu až po kriminálku. Všude ovšem převládá jejich nepřehlédnutelný rukopis humoru a skečů, který ale s rozdělením dvojice trochu ztrácí dech. V rámci svého vlastního žánru patří tenhle film spíše k těm slabším kouskům. Celkově ale rozumný průměr. 50 % ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Pohodová Westernová komedie, s tradičně výborným Budem které nechybí grády a vtipné situace. Všechny bitky jsou zde na jedničku, klidně bych jich zkousl víc. Navíc filmu nechybí ani dobrá westernová zápletka a závěrečné rozuzlení je na komedii docela překvapivé a povedené. Mimochodem Orlí oko mi náhodou nebyl tak nesympatický jako ostatním, naopak mi jeho účast připadala docela vtipná. takový Anulu v Kdo najde přítele najde poklad byl mnohem horší.:-) ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer, poté už není co dodávat. U mě je celkem jedno, zda řádí v osvědčené dvojici anebo je na to sám, vždycky jde o výbornou podívanou. V tomto filmu se nějakým nedorozuměním stává doktorem v jakémsi zapadákově na Divokém západě, a ač jsou jeho metody dosti prapodivné, zdá se, že na léčené mají účinek. Ale to by pochopitelně nestačilo. Budovi se totiž příliš nelíbí chování banditů terorizujících město, a tak ve chvílích, kdy není zbytí, pustí se do jejich převýchovy. Facky létají, banditi prolétávají okny, stropy i podlahami, dokonce i zdmi. A tak příště přijdou v ještě větším počtu a ještě ozbrojenější. Vše je okořeněno další spoustou vtipných situací a gagů, například návštěva státního hygienika, koupel jednoho štětináče a následná ochutnávka polévky. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama