Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (455)

liskam 

všechny recenze uživatele

MiB jsem vždy bral jako totální oddechovou u které nemusím ale opravdu nic řešit. . Stačí nechat mozek doma a náramně se člověk pobaví. Standardně bych dal jen 3 hvězdy, Ale ústřední dvojice se vyloženě povedla a jako pokračování WS a TLJ mi perfektně sedla.. Navíc mi přijde že film se nebere kdo ví jak vážně a tak to mám u těchhle snímku rád. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ťažko si spomeniem na trápnejšie sci-fi. To triky v Babylon 5 boli úchvatnejšie. Čistá strata času, ktorá obsahuje len minimum vtipu. Ono zas Hemsworth sa na Willa Smitha ani zďaleka nechytá, ten tam je len na okrasu. Jediné, čo bolo občas solídne bola hudba, avšak aj tú robilo nejaké duo Slaniny s Elfom. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s ostatními díly je tohle strašně sterilní. Fórky příliš nefungují a když už, je tu cítit snaha nepouštět se do konfliktních témat. Trikově je film sice na úrovni, ale není tu nic, co by člověk neviděl jinde a akce, pokud na ní dojde, je nicneříkající. Herecky sice solidní, ale zatímco Jones se Smithem se skvěle doplňovali a tvořili sehraný tým, Thompson a Hemsworth tady spíš soupeřili, kdo si utrhne větší díl pozornosti. A to je špatně. Něco si tu člověk najde a vyloženě nuda to není, ale celkově to působí strašně zbytečně. 40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejlepší cestou jak pojebat, tedy pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „restartovat a přiblížit nastupující degeneraci“ třikrát skvěle fungující značku, je vykopnout několikanásobně úspěšného režiséra i scénáristy, ty nahradit pachateli Transformrdsů, nedohodnout se s hlavní hereckou hvězdou, která to z 50ti procent celé táhla, načež místo ní obsadit toporného nehereckého bukvoida a nesympatickou negrovalkýru!!! z Assvendžrů, a jako ústředního hláškujícího mimozemšťana zvolit místo šarmantního vtipného mopse toho odporného, trapného a až neeticky nevkusného pamrda z Alzy. Nějaké ty třináctky sice dozajista zasunou ruku hlouběji do klína, pár mentálně omezených školáků přeleští násady kladívek a na Černý pátek stoupnou ešopům pro mongololidi tržby za Eply, které jsou stále stejně předražené, ale stačí, aby ta iritující jebka hnusně zapištěla „SLEVY“ a blahoslavené stádo ihned spokojeně zabučí a mohutně zašopuje, ovšem fanouškovi předchozích skvělých počinů to zanechá jen zarudlé čelo od toho neustálého dlaňopleskání se do něj a dobrý důvod táhle a čvachtavě si poté usrat. Dějově ploché, veskrze nevtipné, nudně předvídatelné, doprasené hnusnou digitální kamerou a zoufale špatně zahrané, a to nejen tím oslizlým homodepilátem s obličejovou obrnou, ale i nekrotickým dědou Nýsnem a strnule androgynní Emou. Jako popkulturní dávidlo či předražená reklama na Mazdu to snad fungovat bude, avšak já už se teď xmrti děsím, co přijde v pětce. Přežvýk Buzmen a Plísňák Larsnová unyle pronásledující mluvící hovno z planety Diarea? ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Když porovnáte jedničku a tenhle film, ztratila se filmařina a nápad kdesi kamsi. Z mužů v černém jsou ženské v černém. Celý film je jedna ohraná písnička, tak ohraná, že už vás absolutně nebaví. A dovolte mi malou osobní poznámečku nakonec - nenávidím postavy typu agent H, typu agent M, typu agent High T, typu O......a tak dále. Jen ti dva kurviči sítí ČEZu byli fajn....teda těch pět a půl minuty, co byli na obrazovce. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • MIB má vlastnú expresnú železničnú dopravu medzi New Yorkom a Londýnom, pretože tieto mestá sú od seba vzdialené 5570 km. (chesterko)
  • Natáčelo se od července 2018 v Londýně, poté se pokračovalo v Maroku, Itálii a New Yorku. (rakovnik)
  • Ve filmu zmiňují první migraci mimozemšťanů v roce 1889. V prvním filmu Muži v černém (1997) je řečeno, že první kontakt proběhl 2. 3. 1961. (LaserJet)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama