Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Recenze (207)

Hiromi.san 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Jde na mě až hrůza z toho, že by to mohla být realita. Ale z druhé stránky, všude je slyšet, že nechráněný sex může mít až tragický dopad. Cením, že ukázali psychickou stránku hlavní hrdinky. ()

L.u.x 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ako sa stať zombíkom za tri dni. Aké je v dnešnej dobe jednoduché sa len tak potulovať ulicami ako živý- mŕtvy bez povšimnutia. Nelogické chovanie postáv ale vyvažujú vaginálne červy, vypadnuté kožné deriváty a očné šošovky. Nice. ()

Meego82 

všechny recenze uživatele

Ako som pozeral na miestne hodnotenie tak som zvažoval či vôbec tomuto obetujem 80 minút života nakoniec som ale neľutoval. Miestami kvalitný thriller a dobrými maskami a trocha diétnym finále avšak vzhľadom že som od tohto neočakával nič prevratné bol som milo prekvapený. ()

Dexies 

všechny recenze uživatele

Jediné co je na tomto filmu dobré a za co dávám jednu hvězdu je proměna hlavní hrdinky :) která se prolíná celým filmem ... a tímto taky končí ... špatný scénář, lesbička nelesbička ? Tak jak proboha ? A ostatní postavy ? Děs běs, příběh o ničem, kamera ještě jde ... celkově na mne film působil velmi slabě a rozhodně se sexu nebojím :) a srovnávat s Čelistmi, no nevím nevím ... ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo mnohem více než Thanatomorphose, tady se postavy v rámci možností chovali logičtěji a celkově se na to mnohem lépe koukalo. ()

martasdas 

všechny recenze uživatele

Od tohoto hororu jsem si sliboval mnohem víc. Nejvíce mi vadí občas nelogické chování hlavní hrdinky. Ano, děj a spád Contracted rozhodně nepostrádá, ale…to je asi tak vše. Vlastně abych nezapomněl. Ve filmu se objeví pár opravdu děsivých záběrů, ze kterých běhá mráz po zádech. Celkově zajímavý kousek, který nenadchne, ale rozhodně ani nezklame. 5/10 ()

sobol1 

všechny recenze uživatele

v tomto filmu napětí bylo jen mě tam srala ta nelogičnost s tím doktorem který jí tvrdil že má chřipku a nic se neděje. záběry jejího rozkládajícího se těla mě bavily a naháněli hrůzu a ta drbačka na konci to bylo něco úžasného ( trochu to lechtá,šimrá to,bože jsi tak vlhká a pak vypadnou z její pičky ti mouční červy (((((-: ) ()

m.dodoss 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět přesně jsem věděl už od začátku co se na konci stane ale samozřejmě mě mohli tvůrci překvapit... za mě dobrý ale ty červy to bylo fakt nechutný... ()

veronikajel 

všechny recenze uživatele

Snad žádný horor se mi nevybavoval tak dlouho jako tento. Nechutnost, pozdější vyšinutost hlavní hrdinky. Film pobavil, ale pocity po něm zůstaly dlouho nepříjemné (a to sem ani nemusela mít sex bez ochrany). A to mi ještě řekněte, kterej z chlapů by do ní šel, když vypadala jak chodící zombie. ()

gfrusvk 

všechny recenze uživatele

Mladá lesbička Samantha sa dostane na večierok, kde ju opichá chlap, ktorého tam nikto nepozná. Hneď na druhý deň po ňom začne pátrať polícia, navyše Samantha má od neho niečo viac než len jednu spomienku. V priebehu niekoľkých nasledujúcich dní sa u nej začína vyvíjať záhadná choroba. Do prvej polovice dej gradoval perfektne spolu so Samanthinmi príznakmi - tie sa rozvíjali v dobre načasovanej postupnosti, bavila ma každá jedna sekunda a čakal som čo bude ďalej. Až kým nezačal 3. deň - z chorej Samanthy sa zo dňa na deň stalo monštrum, film nabral scifitragické tempo a prestal dávať logiku. Celkový dojem rozpačitý. Dávam tri body, kvôli prvej polke, kým sa zo Samanthy ešte nestal sibírsky husky. ()

ramirez5 

všechny recenze uživatele

Asi to nebude úplne pre každého. Je to čisté nechutenstvo ... veľmi podobné Thanatomorphose ... námet je úplne totožný. Rozdiel je v tom že contracted je urobené pre trochu širšie publikum , povedal by som. Tak mainstreamovejšie ( hahaha ). Takže taká "chutná" jedno-hubka na večer ()

noKOMERZIALL odpad!

všechny recenze uživatele

83 minut čekám jestli se konečně začne něco dít a pak jednou štěkne a je konec.Debilita na stopadesátou úplně o ničem. ()

Jennifer600 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě neskutečně bavil a to se mi dlouho nestalo. Herečka skvěle ztvárnila roli dívky, která se postupne stává roozpadlá troska. Moc mě tento film oslovil, musela jsem si ho pustit znova. ()

Kokotek230mm 

všechny recenze uživatele

Zombie sexem rychle a snadno .. moc zábavné a zároveň vůči dívčí populaci, která každý měsíc trpí měsičky pohoršující a znechucující... Stop nechráněnému sexu, nebo si zombie infekci přivodíte ()

fasser 

všechny recenze uživatele

Chuťovka jak prase! Za 3* tento film určitě neurazím. Každopádně šlo z něj vyždímat podstatně víc. Nicméně je to koukatelné a bez nudy, takže spokojenost. ()

Mrliš 

všechny recenze uživatele

Film nebyl vůbec špatný. Příjemný průměr. Masky měnící se nekrotické dívky jsou dobře udělány. Obzvláště pak, když je jedno oko krvavé a druhé bílé. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Contracted dokázal navodit slušnou tísnivou atmosféru. Chvílema se na to fakt nepříjemně koukalo a za to velká pochvala. Sakra to zní divně. Ještě taková poznámka, daleko tísnivější a pro mě zajímavější byly první dvě třetiny filmu, ta poslední kde všechno gradovalo byla paradoxně nejméně zajímavá. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Jak je mým dobrým zvykem, před začátkem filmu jsem si připravila svačinku na talíř a těšila jsem se na divácký zážitek. Vzhledem k tomu, že se ráda nechávám překvapit a dost často se mi stává, že opravdu nevím, o čem film bude, na svačinu sice došlo, ale můj apetit byl znatelně menší než obvykle. Nevyhnu se srovnání s tématicky příbuzným Thanatomorphose, který byl svým vyzněním depresivnější a chmurnější, nicméně Contracted zaujal zase jiným způsobem a hodnotím ho víceméně podobně. Mladá žena se snaží aktivně řešit problémy svého zdravotního stavu, které nastávají po nechráněném pohlavním styku s neznámým mužem, avšak zdravotnictví jí v tomto směru příliš nenapomáhá. Viditelná a nápadná transformace jejího původního vzhledu nastává extrémně rychle, ani veškeré vychytávky dekorativní kosmetiky a make-up situaci neřeší. Vše se děje nesmírně rychle a můžeme sledovat i změny psychických stránek mladé ženy. Snímek graduje po několika, pro hrdinku jistě nekonečných dnů, během nichž se její tělesná schránka mění ve shnilé maso se všemi nevýhodami, které tento stav přináší. Snímek doporučuji pouze divákům, kteří jsou nakloněni snímkům zobrazujícím bez jakýchkoli příkras všemožné odpudivé a nechutné záležitosti. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Lesby nám zase jednou vysvětlily, že sex s chlapama je prostě špatný a může mít fatální následky. So, grrrls, take care! ()

Reklama

Reklama