Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (459)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŽDYŤ TY TO VŮBEC NEUMÍŠ S HOLKAMA! ODSTĚHUJ SE NA JINOU PLANETU!"... /// Marek je kluk, co potřebuje ,,trochu“ pomoc. Vyprávění v solidním tempu a rytmu moderních songů o tom, že láska je hra, při který je třeba umět improvizovat… Jsou teenegerský komedie a komedie pro teenagery. Tahle patří mezi ty, na jejichž konci jsem překvapenej, že (a jak) jedna osoba plahočící se za láskou dokáže pobavit všechny generace. Takže proč to nevocenit. Aspoň hvězdama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Fotr do mě hustí jazyk budoucnosti. 2.) Neustálým hulením se připravuju na ,,Malajsii“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně zas celkem sympatický český film. Samozřejmě žádná bomba se nekoná, ten konec byl dost velký klišé, je tam i několik hloupých scén jako ta u jezera, ale na druhou stranu to byla fajn oddechovka, párkrát jsem se i zasmál, Donutil a Nvotová taky super, prostě na ty 3 hvězdy to je bez debat. :) ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když vidím tu usilovnou snahu natočit teenagerovskou komedii po americkém vzoru, nemám tušení, proč se tak děje. Vždycky z toho totiž vznikne jen velký klišoid plný všemožných menších klišé, a divákovi je prakticky od začátku jasné nejen to, jak celá záležitost dopadne, ale, bohužel, i to, jak bude celé láskyplné a nesmírně vtipné křepčení probíhat. No, blbost to byla podle očekávání značná, Jakub Prachař už zase hrál pohledného, leč charakterově neakceptovatelného jedince, ale sponzoři si opět přišli na své. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Obecně je téma, postavené na speciálních radách a instrukcích otce synovi, jak na ženské, debilní. Na něj se nabalují všemožné umělé situace, které jsou překvapivě snesitelné, ale pochopitelně se mezi nimi najdou i ty vyloženě otravné a trapné (schovávání trávy, boj o šátek, trable s dortem, zachraňování z vody pomocí auta). Cpaní divákům obraz nesmělého hňupa mě vždycky solidně vytáčelo, pasivní hrdiny prostě vyloženě nesnáším. Jeho krásný objekt sice zní luxusně slovensky i francouzsky, ale kvůli její „rozhodnosti“ a nezdravému úsudku bych si o ní kolo neopřel. Výsledek odbíhá od reality v každé třetí scéně, jednorozměrné postavy nedýchají, ale jen se pitvoří, světácký Donutil je pouze dobrý a režisér Janák, z jehož Ro(c)ku podvraťáků jsem chtěl kdysi odejít z kina, svůj nijak závratný stín nepřekročil. Sic jde o jeho nejdospělejší kousek, technicky opět velmi dobře zvládnutý, ale s láskou a hledáním to nemá nic společného. Solidní dvě hvězdy.. tři ale prostě nedám!! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slibně vypadající, v průběhu už ale průměrný film, který je jen z poloviny český a to mě trochu vadilo. Asi by film vypadal lépe, kdyby byl napsán čechem a potom kdyby zde hráli pouze češi. Dvě slovenky do českého filmu už je prostě moc... :D Jinak je to hodně crazy, takže to věrohodnosti také moc nepřidá. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • I když se hodně scén točí okolo marihuany, herci RumlDolanský se po natočení dušovali, že ji ve skutečnosti nekouřili. „Rostlinky rozestavěné po bytě byly sice pravé, ovšem pod neustálým dohledem, my jsme v týmu samí slušňáci,“ ujistil Janák. [Zdroj: iDnes.cz] (Tonula)
  • Hlavní aktéři jedou v říjnu pozorovat k lomu Perseidy, ty se ale na noční obloze objevují začátkem srpna. Ten den navíc pršelo a bylo zataženo, takže by vůbec neviděli oblohu. (rakovnik)
  • Svarinská chtěla původně hrát spíše roli rázné přítelkyně Marie, která se chová spíše jako kluk a nebere si servítky. Obvykle totiž hraje spíše milé holky a Marie by pro ni byla nová zkušenost. Režisér však rozhodl jinak. (Tonula)

Reklama

Reklama