Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (511)

wick 

všechny recenze uživatele

Kolikrát jsme to už viděli?....od Vin D. nelze čekat zázraky, ale tohle bylo dost slabé i na pohádku.. ()

GzL odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nějak už není ani co hodnotit. Snad jen, že se snad něco stane? A někdo natočí film, který by nebyl pro Teeneagry, nebyl jen o efektech, vymykal se současné produkci, byl o něčem (ne o americké ekonomicko-politické manipulaci) a dalo se na něj i dívat. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel je srdcar, statecne si vydupava jednu trikovou onanii za druhou a nejinak je tomu i tady. Vysledkem je i tentokrat nelogicka blbina se slusnymi triky, kde je Vin za geroje a vsechno ostatni tancuje kolem nej. Michael Caine si s viditelnym nucenim odrika svoje, Rose Leslie potrebuju doma a zbytek asi ani vlastne nestoji za rec. Vyplachova jednohubka ryziho zrna. ()

Sharlis odpad!

všechny recenze uživatele

Tvole to bolo ako sa dívať na LARP :-D Tá kombinácia dnešnej doby a rádoby stredovekej témy čarodejníctva sa k sebe strašne nehodila, celé to bolo brutálne nasilu i v rýchlosti vysvetlované a Vin Diesel si proste LARPoval až to miestami vyzeralo ako študenstský nízkorozpočťák pretrepaný CGI. Behal si tam ako warrior a robil questy, pobil všetko čo prišlo do cesty ešte aj študentku pri tom zaučal jak Leon. Ona potom robila divné veci, akože zírala očami do blba a v sne sa potom pobila s nejakym chlapíkom (proste najtrapnejšie predstavy kúzlenia :D) a Vin Diesel medzitým škaredo posekal starú ženu mečom. Na oslavu víťazstva ešte ukážu ako sa porušujú predpisy, ak máte Bentley a máme hotovo. Ten scenár, ak by sa dražil mal by hodnotu hovna v ponožke, ale zároveň je ukážkou ako sa v dnešnej dobe dá natočiť i ultimátne megapičovina a zarobiť na tom. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Na čarodějnický rej docela slušné. Po úvodu z barbarské minulosti se přesuneme do doby současné, kdy magii ovládající žijí spokojeně s lidmi. Samozřejmě pod podmínkou, že jim nebudou škodit. Na to dohlíží nesmrtelný bijec Kauder, logisticky zajišťovaný Dolany, kteří však věkem samozřejmě sejdou. Klady: občas vtipné; ať už hodné nebo zlé čarodějnice jsou fajn; celou dobu jsem čekal, kdy se slušný průměr přesune do pekel, ale celkem se tak nestalo. Zápory: až moc sladké; Hobit už v každé roli bude vypadat jak Hobit; Vinovi měli nechat barbarskej pačes a fousy a bylo by líp. ()

blade23mc 

všechny recenze uživatele

No kam se tady Vin hrabe na Riddicka, tvrďák je to pořád stejný, ale tady v tom filmu toho zas extra moc nepředvedl. Děj byl takový makový, na konci pár zvratů u nezajímavých postav, zrzka taky nic moc, hudbu jsem téměř ani nevnímal, což svědčí o tom, že nebyla kdovíjaká. Takže trochu pro mě zklamání. 40% ()

david666 

všechny recenze uživatele

Jako fantasy jednohubka postačující. Potěšila představitelka Ygritte z Hry o trůny. Solidní efekty a ve full HD lahůdka ()

paradoxman 

všechny recenze uživatele

Na Diesela je v žánru oddychovek spoleh. Prodal, co je mu vlastní a navrch jsme se mohli dívat na vrchol sexy možností skotských genů v podobě rusovlasé Rose. Jen bych jí příště v kostymérně naordinoval něco jiného, než kožené uplé kalhoty, protože britské boky v nich prostě neschová. Film si ve své jednoduchosti nehraje na víc, než je, a když dojem ze všech těch digitálních much a červů umocní ještě reálný pavouk lezoucí po dece, je o emoce postaráno. Vynesl jsem chudáka ven, aby přezimoval někde mezi cihlama. Nechtěl jsem riskovat, že se z něj nekde v kredenci, stane zákusek.. ()

Nemooo 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza to nebyla. Přirovnal bych to k 'Čarodějův učeň', to bylo také slešné na efekt, dobrý potenciál, ale bohužel slabší vývoj celého filmu. ()

Hellhajzl 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel velice rychle a zběsile kosí všechno, co se mu pokusí postavit před jeho lesklé čelo. Zápletka sice naprosto předvídatelná, ale to bych zas tak nesoudil...vždyť kolik už existuje filmů s podobnou tématikou? Je těžké být v dnešním světě originální a já myslím, že tento film nebyl vůbec špatný. ()

wellbloud 

všechny recenze uživatele

Popravdě... není to tak špatné... trochu jsem se bál obsazení, ve smyslu co tam může Diesel a Wood spolu vymyslet, ale docela se jim to dařilo. Druhá polovina filmu horší, ale za první polovinu jsem si ani jednou neřekl "to snad ne" Hodnocení možná ovlivňuje možná to, že už jsem dlouho neviděl žádný dobrý film a toto se mi prostě líbilo. ()

Rhod 

všechny recenze uživatele

Obyčajná priemerná žánrovka tohto druhu. Nejde až o takú blbosť, ako som si pôvodne myslel, že pôjde, ak som videl hodnotenie. Nehovorím však, že nejde o ďalší čarodejnícky bulšit, kde mi však dosť vadila jedna vec a to bol Vin Diesel. Do tejto role sa mi absolútne nehodil. Drsňák, ale čo z toho, keď v každom filme každý čarodejnice porazí? :) Inak, vo filme je o dosť krajšia Rose Leslie, ako na jej profilovke na csfd :D ()

andrewXx 

všechny recenze uživatele

Ak by sa dalo zabitie dobrého filmového námetu prirovnať k vražde, tak Breck Eisner je vrahom tretieho stupňa a scenáristi sú jeho komplicmi. Ja vlastne ani neviem, začo dávam tú jednu hviezdičku. Aha za kasting. Áno ten bol fajn, aj keď mi je ľúto Michaela Caina, ktorý sa po dlhých rokoch ocitol v tak odpadkovom filme. Mix filmov The Priest a Dracula Untold s tým, že tí neschopní scenáristi, ubrali zo svojej nízkej kvality pri tomto filme ešte tak 70% oproti tým dvom spomenutým. Takže páni Cory Goodman, Matt Sazama a Burk Sharpless sú čo sa filmového priemyslu vhodní, akurát tak nanajvýš za upratovačov štúdii a nech už v živote neberú do ruky pero a papier z dôvodu napísania scenára. Film na ktorý človek zabudne asi tak hneď ako sa skončia záverečné titulky. Aj tá hudba inak výborného Stevea Jablonskeho tu akosi tiež nešlapala. A oni tento úrovňou video film patriaci tak na TV Paprika idú ešte tlačiť do kín. PREČOOOOOOOOO???!! ()

Neymar11 

všechny recenze uživatele

Vraťte se k autům, úzkým tílkům a pěkným holkám. Tady nemáš Vinnie co dělat, ačkoliv jsi to zahrál dobře, nehodil ses mi tam. Film obecně je čito čistý průměr. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku se na Vás snaží film vychrlit úplně vše co jde.Jste svědky světelkujících digi efektu,kterých není zrovna málo.Herecké výkony nejsou nějak luxusní a lineárně předvídatelný děj taky neohromí.Párkrát zachytíte vykrádající signály,které jste už dřív zaznamenali u starších snímku (Muži v černém,Blade,apod.). Na druhou stranu nic namáhavého a nudného.Snímek rychle "uteče".V.Diesel se nějak nepředře.Určité záběry a momenty se snaží o epičnost,ale pokud Vám je víc jak 15 let,tak to neoceníte. Oddychovka,kterou si zopakuju,až na ní "narazím" na nějaké televizní stanici. VÍCE-MÉNĚ!!! ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Béčkové fantasy staví především na kamenném výrazu V. Diesela, i když se snaží budit dojem, že hlavními hrdiny jsou přepálené, mnohobarevné a v ničem originální triky a visualní výprava. To vše doplňuje nezábavný příběh a ve své postmodernosti klasicky pojaté čarodějnice, které jsou jen o trochu šerednější nežli profesorka McGonagallová. V zásadě se tedy nejedná o nic, co by bylo nutné vidět, ale připouštím, že se mi film svou náladou a žánrem trefil do vkusu. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Silne nepodarený snímok, trpiaci na nevkusne lacný scenár. Už spočiatku som mal tušenie, že sa ponáram do nezmyselného príbehu a keď sa príbeh prešpikoval rodiacim sa trápnym vzťahom Kaulderona a čarodejnice Chloe tak som sa tešil na záver. Na záver scenáristi pripravili "prekvapivý" koniec, ale bolo to celé bez emócií. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel je bojovník proti zlu, kterému se podaří zlikvidovat hlavní čarodějnici. Ta ho ovšem těsně před jejich smrtí prokleje a za trest ho udělá nesmrtelným, takže se stane nesmrtelným lovcem čarodějnic :-). Základní mytologie filmu je docela zajímavá. Někdo si dal práci a nebo to vymysleli při mega párty. Výprava nešetřila a všechno vypadá parádně, na druhou stranu někdy film působí zmateně a děj nemá potřebnou soudržnost. Vin si asi chtěl vybudovat nějakou novou sérii, ale výsledkem je rozporuplný film a pochybuji, že se mu to podaří (asi ani jako s Riddickem). (2D dabing) Rozpočet: $ 90 miliónů, Tržby: $ 140,396 miliónů. ()

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama