Reklama

Reklama

Mercy je napínavý nadpřirozený thriller, který odkrývá dávná rodinná tajemství. Dva problémoví bratři se vydají společně se svou matkou do odlehlého domu, aby se tu postarali o babičku. Snaha pomoci jim ale přinese nečekané pře- kvapení v podobě děsivých tajemství, která jejich babička dosud skrývala. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Škopek imrvére nalitej a bába straší v posteli. A malej Frodo nemá moc hezký prázdniny, protože musí bábě píchat injekce a nechat jí ujídat ze své milky. Bábu očividně něco posedlo, ale nebude to démon, ale spíš ledvinová kolika a v neposlední řadě taky alergie na fialový kytky. Jednu hvězdu vytáhnu za POV na ostří sekery. Čekal jsem že....ale pak to šlo zase celý kam? No do prdele. Tak takhle ne soudruzi. 15% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - "Love mode me" ("Mne zbudovala láska") -Pekelná brána-......... Natočeno podle povídky Stephena Kinga "Gramma" (Babička), která již jednou byla natočena a to v roce 1986 pro seriál Twilight Zone (Šedá zóna). CITÁT - Ta vlčice není duch. Sežere tě a vykálí tě v Pekle........... Příběhu by svědčilo rychlejší tempo, ona už tak je totiž ta krátká povídka celkem hodně prodlužovaná. Část filmu se odehrává ve tmě a lekací scény jsou založené na "hlasitém" zvukovém doprovodu. Tak že spíše zápor. CITÁT - Babi, určitě tam z tebe něco zůstalo............ Slabší průměrný thriller. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo nezaujímavé, šedivé a dosť predvídateľné. Keby aspoň technická stránka nebola odfláknutá, možno by sa dalo uvažovať nad slabým priemerom. Trikové efekty nula bodov, napr. ten vlk smrti, to bolo čo? Jeden veľký výsmech. V Nekonečnom príbehu bol desivejší, tu boli len žlté oči v tme a trochu pary. Lakačky skoro žiadne, masky radšej ani nespomínať, vizuál podpriemerný a atmosféra mala k mrazivosti riadne ďaleko. Legenda mohla byť tiež prepracovanejšia. Skrátka, režisér si neodviedol dobre svoju robotu. Jeho Hrôza v Connecticute bola na kvalitatívne vyššom stupni. Na druhú stranu, chalanisko z TWD nebol najhorší, v budúcnosti určite niečím prekvapí. 40/100 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdepak, babička Mercy nestoná. To jen zase nějakej démon usiluje o nějakou tu dušičku... Cornwell se po pěti letech vrátil opět s hororem, tentokrát po hříchu zaměnitelným. Bohužel. Ne že by to místy nemělo atmošku (to hlavně díky parádnímu houslovýmu doprovodu), ale snaha děsit přichází vniveč. Obzvlášť v závěru, kde se stereotypně prolíná přítomnost s minulostí a v temnotě se schovává pekelnej pes. Díky kratší stopáži však nehrozí nuda, takže alespoň takhle. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Na tenhle kus jsem se podíval jen kvůli tomu, že je napsán na motivy povídky krále hororu Stephena Kinga... Zda-li se drží povídky, nebo se jí scénáristi jen lehce inspirovali nedokážu posoudit, protože si ji vůbec nevybavuji... Ale to není vůbec důležité... Podstatné je, že jde i přes krátkou stopáž o extrémně nudný a zdlouhavý kousek o zlobivé babičce, která skrývá pár nepěkných tajemství... Atmosféra kromě posledních pár minut prakticky žádná, herci se také moc nepředvedli, nahota ani gore se samozřejmě nekoná, takže za mě jde čistě o ztrátu času... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Poviedka "Gramma" vyšla prvýkrát v roku 1984 v publikácii Weirdbook, neskôr ju v roku 1985 Stephen King vydal v zbierke poviedok "Skeleton Crew". (Kadas97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno