Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem... (Falcon)

(více)

Diskuze

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Christina09

Troska svuj produkt nabizi siroke verejnosti a nemluve o tom, ze na to vic nez na cokoliv jinyho, denne laka televize. Takze ma siroka verejnost pravo o tom diskutovat. A kdyz vidim, ze Dedictvi 2 jsi dala odpad, tak ani tobe nikdo hlavu neutrhne, kdyz napises svuj duvod. Od toho je diskuze a kdyz nenapises jen ze je to shit a bude ten duvod srozumitelnej, tak tim lip.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Christina09

no tak ty jsi mi dáreček ... hnula jsi mi žlučníkem, ale raději k tomu nic nenapíšu, protože by sis to za svůj kulich nedala. Souhlasím s panem Peytlem, vystihl Tě přesně

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Peytl

Jako bacha - zřejmě jde o reprezentativní vzorek majoritní části tuzemského diváctva (aspoň podle návštěvnosti prvního dílu). Tak aby sis za chvíli nemusel vytírat v poště!

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Christina09

I to je mi zase argument jako vepřová kýta. Takže dovolená jest pouze chvála a pokud se mi to náhodou nelíbí, mám držet svá nevymáchaná ústa a tiše šoupat nohama? Na to si dovolím pouze decentně odvětit "nasrat!"

Ad poslední věta - slovy klasika české kritiky: "není zapotřebí aby kritik to, co posuzuje, sám lépe napsati dovedl."

Přeji dobrý den.

na příspěvěk reagoval Peytl

Christina09

Christina09 (hodnocení, recenze)

Věčné stěžování jaká je to sračka. Tak to raději nekomentujte a nezajímejte se o to. Někoho to baví někoho zase baví něco jiného. Hlavně samé urážky na Trošku apod. Chtěla bych vidět Vás co by jste natočily.. Myslím že to by byly teprve hovna o ničem.

na příspěvěk reagoval alchac, Ainy, Deratizer, Wacoslav1

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

alchac

Babovresky swu najprimitivnejsim, najdementnejsim a najubohejsim ludovym filmm. Fkt kategoia V. cenova U dvojky uz tusim svoje hodnotenie

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Ainy

Tak jsi mela aspon zazitek :-) Precejen chlapi se svlikaji daleko mene nez zensky ve filmech :-) Ikdyz u tech zenskych to  byva jen vrchni cast :-)

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Deratizer

Vláďa Dlouhý byl v tom filmu vidět zepředu, svlékl se úplně do naha, aby reportérce, která s ním dělala rozhovor kvůli jeho pořadu "načapám Tě" dokázal, že pro něj nahota nic neznamená :-)

na příspěvěk reagoval Deratizer

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Ainy

Me Kamenak jedna bavil kvuli tomu ze to bylo nacpany vtipama az po okraj. Ale Kropacova, to bylo nechutny. Nevim no, humor kterej se sexualne zameruje na 80lety babky a kor v tomhle duchu, tak to mi pride proste hodne nechutny a to jsem pro kdejakej ulet. A ted kdyz vidim ukazku Babovrsek 2, jak tam ta babka rika ze uz  ji to v tomto veku nejak nejde nebo co a jeste takovym tim sebeponizujicim tonem, tak si snad nevybavuju nic, co by mi prislo trapnejsi. Babka v Dedictvi 1(teta) to byl humor kterej vybporne sedel, ale toto fakt ne! Az  zasnu do jakyho ponizeni ty babky az zajdou. Ten Troska by mel mit aspon trochu soudnost v tomhle ohledu. A to se ten Dlouhy ukazal zepredu nebo jen zezadu? :-D Ja si pamatuju jak Suchanek v Tele tele v jedne scence na lyzich byl uplne nahej, rict mi to nekdo tak tomu neuverim :-)

na příspěvěk reagoval Ainy

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

Pane bože ochraňuj nás pred týmto odpadom, a to ešte má byť 3, nechápem!

na příspěvěk reagoval Ainy

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Deratizer

medvěd použil v Kameňáku nahé policisty a tady zase nahé hokejisty... v jednom rozhovoru řekl, že dnešní doba je hodně o nahotě a sexu, tak tvrdil, že tyto slova rád ukazuje a používá ve svých filmech... dále tvrdil, že nemůže točit filmy na způsob, které točil za komančů, protože na to prý není doba, lidé jsou ted prý jiní (asi více paka a blbci), tak se tyto stáda snaží bavit za každou cenu, i když ten humor vnutí...

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Deratizer

moc se mi nechce ani do prodloužené verze Hobita Neočekávané cesty, abych viděla polonahé trpajzlíky, skotačící ve fontánce u Elronda v Roklince, natož na nahotu znázorněnou panem Troškou ;-) Včera jsem se po dlouhé době opět podívala na film Jedna ruka netleská a úplně jsem zapomněla, že se tam Vláďa Dlouhý svléká úplně komplet, takže mě to pobavilo :-)

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Bude mít tahle prasárna novinářskou, nebo ji opět zakážou? A viděl to už někdo? (předpremiéra byla tuhle neděli v Premiere Cinemas).

PetrPan

PetrPan (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No aniž bych chtěl nějak oponovat, necháme se samozřejmě panem režisérem překvapit ( i když nevím jestli já znovu seberu odvahu), ale obávám se, že tohle bude zase od srdíčka :-)

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

viděla jsem třeba jedničku filmu Kameňák a to jsem měla velké problémy dokoukat. Na další díly nemám dostatek vnitřní energie a to samé platí o Babovřeskách. U nich mi stačilo vidět trailer a věděla jsem zcela jistě, že tomu se chci za každou cenu vyhnout. Na dvojku se raději ani nedívám :-)

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

já ne ... fakt normálně se asi nedokážu donutit na to kouknout ani v televizi až to do ní dají natož za to dát peníze do kina

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ainy

Já ho viděl taky když jsem byl na Dědictví. No a vypadá to jako super sračka což by mohlo být pozitivum oproti jedničce. To byla jenom nudná sračka.

na příspěvěk reagoval Ainy

Reklama

Reklama