Reklama

Reklama

Kat Connors (Shailene Woodley) je sedmnáct let, když její dokonalá matka Eva (Eva Green) zmizí. Poté co Kat žila tak dlouho v emocionálně potlačované domácnosti, sotva registruje nepřítomnost své matky. Ale jak čas plyne, Kat začne zjišťovat, jak hluboce jí matčino zmizení ovlivnilo. Když se pak vrátí domů na přestávku z vysoké školy, ocitne se tváří v tvář pravdě o odchodu své matky a svém vlastním popření událostí, které jí obklopují... (AlexisGraham)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (114)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

První hodinu mě trochu štvalo, co vidím, čekal jsem něco jiného. Pár náznaků mi vrtalo hlavou, ale nebyl jsem si jistý, jestli se příběh vůbec někam pohne. Jenže po nočním rozhovoru s detektivem jsem ožil a pochopil, že ta zdánlivě dlouhá a zdánlivě nepodstatná první hodina měla svoje opodstatnění (detaily), konečně si dal věci dohromady (tedy, ne úplně všechno). Tvůrci totiž diváka pěkně napínají až do samotného závěru. A to nejlepší (?) si nechají až na úplný konec. A pokud jsem žehral u Divergence, že bych ocenil pro Shailene kvalitnější film, bylo mé přání vyslyšeno. Hodnotím slabšími 4*. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká nezávislá zima, led, mráz, Eva Green coby studený psí čumák a Shailene Woodley jako jablko, co nepadlo daleko od stromu... tahle sázka u mě vyšla. Čekala jsem tedy spíš poetický film, ale takhle mi to sedlo mnohem líp. Výchozí situace velmi dobrá a výsledek stojí za to. Mimochodem u každého otevírání zámku jsem cítila mráz na zátylku. Brrr. ()

Reklama

anglanek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl film s velkym F! moc velka parada, vychytana muzika....hned jsem se vratil do mych mladych let kdy jsem ja posedaval na baru a tohle se hralo....jinak film fakt uzasne natoceny,herecke vykony excelentni,krasny lidi a silny pribeh dospivajici holky ...Doporucuji a nemuzu jinak,nez tomu nalozit plny počet hvezd. Doporucuji PS: Chtel jsem jit vecer na pivko ale tento film me prilepil k zidli,tak jsem sel pro pivko jen do lednice. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Gregg Araki a jeho svérázná studie jedné naprosto nefunkční rodiny z pohledu dospívající teenagerky, ne nepodobné svojí matce. Film střídá lepší i horší pasáže, stejně jako herci. Duo kamarádů outsiderů bylo mimo a těžko uvěřitelné. Snové pasáže se mi naopak líbily hodně. Spoiler. O čtvrté hvězdě mě nepřesvědčila ani tak závěrečná očekávané rozuzlení překonávající pointa, ale odzbrojující smích Evy Green. Ten skutečně neměl chybu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Len klamlivý zhluk epizód zo života americkej stredoškoláčky, zdrôtovaný záhadným zmiznutím jej matky. Obľubujúci v ťažkopádnych náznakoch a lacnom odvádzaní pozornosti, doháňa herca k lhavým etudám, dúfajúc, že diváka udrží na dosah granátu, ktorý odistí na samom konci. Ja už som bol ale vážne mimo, zrejme ma vyčerpala fascinácia tou veľrybou, čo nikto nie a nie hodiť späť do mora a jej hláškami o sexe, napríklad ako sa teší, až jej niekto vyšuká mozog z hlavy. Aspoň že bola v hlavnej úlohe sexi mladá riťka Shailene Woodley, ktorá je skvelá herečka a pozdvihla snímku smerom ku slušivému priemeru. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Související novinky

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2014

Mezi za oceánem nejlépe hodnocenými filmy roku 2014 je hodně těch menších, nezávislých, které k nám ještě nedorazily - Inherent Vice, Birdman, Slídil, Whiplash, Hon na lišku, Kód Enigmy nebo Teorie… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama