Reklama

Reklama

Robot Overlords

  • Velká Británie Our Robot Overlords (neoficiální název)
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Kde se tady vzala Gillian nebo kde se tady vzal Kingsley, to mi zustane asi navzdy zahadou... Trapny film plny nesympatickych detskych postav a spatnych hereckych vykonu. Primarne zrejme urceny detem/mladezi. Ale uprimne pochybuju, ze by na to nekdo z nich se zajmem koukal. Tak jednu hvezdu pro moji oblibenou Gillian... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Roboti ovládli svět, ale hnutí odporu nikdy neumírá. Jen to chce nějak přechcat kontrolní čip. Jon Wright se po dvou poměrně vydařených komediálních hororech pustil do sci-fi pro děti a to neměl dělat. Kor když mu k jeho robotímu pojetí evidentně chyběly finance. Mizerné triky, protivné děti v hlavních rolích a celé je to vlastně o hovně. Jen ten dospělácký casting má úroveň. Že Kingsleymu jednou za čas rupne v bedně a upíše se něčemu strašnému, na to už jsem si zvyknul, ale Gillian Anderson snad tohle nemá zapotřebí. Za ní, mého oblíbence Tamera Hassana a Mediátora, který mě bavil, si to těch 10% zaslouží a doufám, že se Wright zase vrátí k tomu, co mu jde nejlépe. ()

Reklama

mac000 

všechny recenze uživatele

Je to film, určený především pro dětské diváky. A jako k takovému je třeba k němu přistupovat. Dobro zde je dobro a zlo je zlo, obojí lze naprosto jednoznačně rozlišit. A děti st stávají zachránci. Celkový dojem je však dosti slabý a nepomůže tomu ani Andersonová s Kingsleyem i když dělají co mohou. Škoda... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tedy i na spotřební dětské dobrodružství byla tohle hodně velká blbina. Ale trošku se tím dějová prázdnota a pitomost daly omluvit, protože považovat film třeba už za "young adult" scifárnu, šel bych s hodnocením snad ještě níže. Jako kdybych viděl druhé Bojiště Země z anglického venkova ve formě seriálového pilotu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné mi to nepřišlo. Velká podívaná to není, ale některé scény jsou dobré. I když nevím, proč to nemohlo být trochu drsnější. Když už se bere takové téma, možná je přítomnost dětí přece jen trochu kontraproduktivní a sci-fi pak vyzní prostě jako pohádka pro děti. A tím tenhle film je, ničím jiným. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme sa objavili štyri verzie robotov a dve robotické materské lode. (fefee)

Reklama

Reklama