Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi – Radostí (Amy Poehler), Strachem (Bill Hader), Hněvem (Lewis Black), Znechucením (Mindy Kaling) a Smutkem (Phyllis Smith). Emoce žijí v Řídícím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. Jak se Riley se svými emocemi společně pokoušejí vyrovnat s problémy nových začátků v San Franciscu, propuká v Řídícím centru zmatek. Ačkoliv se Radost, Rileyina hlavní a nejdůležitější emoce, pokouší zachovat všem pozitivní myšlení, objevují se mezi jednotlivými emocemi neshody v tom, jak se co nejlépe vypořádat s novým městem, domovem a školou. (Falcon)

(více)

Recenze (1 159)

Sorry 

všechny recenze uživatele

Jsem prekvapen, jak z takoveho napadu mohl vzniknout film, ktery ani spatny neni. Nejake emoce tam jsou (...), silnejsi 3. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, který je spíše pro rodiče, případně pro starší děti, než pro mrňata, jak by se vzhledem k tomu, že jde o animák, mohlo zdát. Je to lehkost, dobrodružství, EMOCE a poučení, že radost taky potřebuje smutek. Moc se líbilo a vřele doporučuji. ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Nápad jistě dobrý, ale jinak hluboce znepokojující. Asi nedokážu objektivně říci proč, byl to spíše velice skličující pocit, sledovat zvláštní dobrodružnou cestu, někoho kdo si říká Radost a Smutek. Možná je ve mně hluboce zakořeněn seriál Byl jednou jeden život, který místo halucinogenních barev používal výhradně učebnici biologie. Možná mě znepokojovalo vědomí, toho co by stalo v případě, kdyby Radost skutečně skončila v zapomnění. To by se z holčičky stala prostitutka? Skončila by na ulici? A vůbec tam bylo více "procesů", které kdyby se zvrtly, tak by se příběh ubíral diametrálním jiným směrem... A pravděpodobně to byl skličující pocit, že ve většině případů to tak opravdu chodí. Nechtěl bych to vysvětlovat dětem... ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Pixar je zpět v plné parádě. Tolik výborných nápadů v jednom filmu se jen tak nevidí. Je to sice hodně slzopudné, ale co na tom stejně je to bomba. Ostatně ostrov tragických upírských romací jinde rozhodně neuvidíte 90% ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Opravdu tomu nemohu upřít dobrý nápad.. Bohužel to je ale vše.. Od filmu jsem čekal jakýkoliv druh humoru. Musím, ale říci. NEBYL TAM ŽÁDNÝ. Ty rádoby vtipné scény já fakt nevím. Co to mělo byt..xD První část filmu vypadala, že to bude stát za to.Bohužel,ale v takové polovině to šlo celé úplně do kytek... 5/10 *** ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Inside Out je první americký animovaný film, který se ve vší kvalitě vyrovná těm hraným, co jsem doposud viděl. Jsem nesmírně rád, že někde ve studiu Disney přišli na tak skvělí námět a hlavně na styl humoru, který netkví v brutalitě, jak tomu dnes je. Mě film rozesmál, naštval i rozesmutnil. Hlavní hrdinka Radost je krásnou postavou, jednou z nejlepších v branži a na druhou stranu Smutek zase slušně leze na nervy, přesně tak tomu má být. Za nejlepší scénu bych asi označil tu u večeře, kde jsem se pořádně pobavil nad klasickým "dupem". Na druhou stranu při konci emoce v divákovi fungují maximálně a já sám jsem měl dost na krajíčku od slzy štěstí. Výsostná spokojenost!!! Vyčkávám pokračování. - 10/10 - ()

CrazyLom 

všechny recenze uživatele

Možná moc dětské, ale rozhodně emotivní - a koneckonců, tenhle film je především pro děti. Po dlouhé úvaze přeci jen 4*, protože jsem byl naměkko jako stará bába při návštěvě Ládi Hrušky, ale do poctivých čtyř hvězdiček tomu chybí propracovanější děj. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad, který ale bohužel dostali do rukou špatní lidé. Zabít světlé momenty infantilním putováním Smutku a Radosti byl opravdu stupidní tah. Celá tahle jejich road movie nepřináší takřka nic, jen pocit trapnosti, beznaděj a zoufalství. Člověka to pak nasírá o to víc, když víte, jak dobrý film to mohl být. Trošku mě mrzí, že nesdílím zdejší nadšení, ale já prostě čekal perfektně naservírovanej tatarák a dostal jsem klobásu s hranolkama. V konečném důsledku vlastně ani nevím, kdo měl být cílovou skupinou. Každopádně Pixar už není zárukou kvality. ()

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

Emotivní příběh, kterej se krásně doplňuje a občas si to hlava snaží spojovat tolik hodně, až de z toho kolem. Pro plnou bych čekal víc legrace, ale i tak to byl super výlet se slonem, který se obětoval, tak jak to udělal určitě můj plyšák méďa Colombo, na kterýho bych si jinak ani nevzpomněl. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pixar opäť v najlepšej forme! Jednoduchý avšak geniálne zrealizovaný a natočený príbeh! Jeden z niekoľkých animákov, z ktorého by som želal pokračovanie (má ten potenciál). PS. Ukážka „inside out“ vybraných ľudí a zvierat na konci je veľmi dobrý. Osobné hodnotenie: 95% (*****) ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

Chvilkama jsem se fakt nudil... Proc je tak moc filmu, kdy se porad nekam chodi? Tohle aspon neni trilogie. ()

solid 

všechny recenze uživatele

Mohlo by se zdát, že v animovaném klání opět je jen jediný šampión, ale letos se možná dočkáme epického souboje. tedy pokud akademie opět nepřehlédne nějaký film. Inside out je fajn, ale Malý princ je neskutečný. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době originální animovaná pecka! První půlka je neskutečně našlapaná vtipem a originalitou, druhá půle bohužel slabší, ale i tak má co nabídnout. Ten nápad je ale na cenu. Za mě lehce přes 80% ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Super napad za 100 bodov. Pointu som prekukol relativne skoro, ale bavil som sa ako su premyslene jednotlive emocie, alebo potom aj take napady ako zobrazenie pamate, myslienok, snov, atd. Mozno by pomohlo trochu zvysit tempo v strede filmu, alebo este by som si vedel predstavit viac dospelackych joke-ov, podla mna si to pytalo. Ale uz len za ten jedinecny napad 9/10 dam. Vyborny zaciatok do novej filmovej sezony! Inak mam pocit, ze dokonale vystihli, ako to funguje aj v mojej hlave :) A este celkom zaujimave, video, kde su vystrihnute sceny ‘v hlave’ ma potom len 15minut. [#1/2016] ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl by to být hezký nápad, ale je to nějak nevyužité. Proč máme vlastně sledovat co se děje v hlavě protivné holky, z nejprůměrnější rodinky na světě? Zoufale mi tam chybělo něco originálního, co se týká pohledu na myšlení, něco, u čeho by si člověk řekl "ano, takovéhle děti znám", nebo "jasně, takhle to mám taky!". ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se u toho trochu nudil, protože to patří k té části pixarovské tvorby, která je zaměřená úžeji na dětské publikum a to především díky příběhu malé holčičky a jejích emocí. Ale rozhodně nelze než chválit za originalitu a vtipně převedené dění v duši každého člověka do pohádkového světa. Skvělý nápad. Jedna hvězda extra za kočku na posledním záběru v titulkách :) ()

canucks333 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z najlepších animákov. Vidieť toto ako dieťa pravdepodobne som úplne nadšený, teraz som len nostalgicky dojatý a úplne spokojný. Určite jeden z najprepracovanejších scenárov za posledné roky, krásne.... Videl som 1x v českom dabingu (podarenom mimochodom) ------------------- 85% ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Naprosto boží animák :) :) Nejspíš u mě obsadí druhé místo, Frozen s Olafem je pro mě prostě srdcovka. ()

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Extrémně nadhodnocovaná animovaná patlanina. Všude samá ocenění a já se jen rozpačitě škrábu na pleši. Ano, základní myšlenka je zajímavá a originální, ale celé to provedení je na poměry Pixaru neuvěřitelné fádní. V hlavě? Spíš V prdeli. ()

Související novinky

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Toy Story 4 má scenáristku

Toy Story 4 má scenáristku

20.01.2018

Čtvrtý díl Toy Story se nedává dohromady úplně snadno. Pixar ho oznámil v roce 2014 na červen 2017, jen aby se odsunul na červen 2018 a nakonec až na červen 2019. Původně ho měli napsat Rashida Jones… (více)

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

13.04.2017

V pražském kině Světozor se 20. - 23. dubna koná první ročník filmového festivalu Na hlavu. Nabídne netradiční spojení projekcí často velice známých filmů s přednáškami, jež filmy představí v novém… (více)

88. Oscary - výsledky

88. Oscary - výsledky

29.02.2016

Letošní "kontroverzní" ročník udělování Oscarů skončil. Akademie umění a věd rozdala svá každoroční ocenění. Jedním z několika překvapení večera bylo vyhlášení nejlepšího filmu, kterým se stalo drama… (více)

Reklama

Reklama