Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi – Radostí (Amy Poehler), Strachem (Bill Hader), Hněvem (Lewis Black), Znechucením (Mindy Kaling) a Smutkem (Phyllis Smith). Emoce žijí v Řídícím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. Jak se Riley se svými emocemi společně pokoušejí vyrovnat s problémy nových začátků v San Franciscu, propuká v Řídícím centru zmatek. Ačkoliv se Radost, Rileyina hlavní a nejdůležitější emoce, pokouší zachovat všem pozitivní myšlení, objevují se mezi jednotlivými emocemi neshody v tom, jak se co nejlépe vypořádat s novým městem, domovem a školou. (Falcon)

(více)

Recenze (1 159)

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Je to pěkné a vtipné, ale spíš pro dospělé. Moje děti u toho brečeli, protože se hlavní hrdinka pořád ztrácela, někam padala a byla smutná. Takže si to určitě brzy nepustíme. ()

Kamzicky 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý animovaný film.Jen mne překvapilo, že je dle mého mínění, pro věkovou skupinu 18+.Některé scény jsou celkem emocionálně náročné a mladší skupina lidí ji nemusí dobře zařadit.Myšlenka je krásná o tom žádná jen mi přijde, že pro mladší obecenstvo je to celkem drsné ovšem min 60% určitě zaslouží :) ()

Magnomous 

všechny recenze uživatele

Škoda no... Vyborny napad, ale cela ta cast filmu, kde boli mimo "headquarter" bola nenormalne nudna a bohuzial to predstavovalo vacsinovu cast filmu. Za originalny napad davam o jednu hviezdicku viac, inak by som dal iba 2 ... Skoda ze z toho nevytazili viac, miestami to bolo vtipne a dobre sa na to pozeralo. Skoda ze to v tomto duchu nebolo po cely film. ()

k0c0urek 

všechny recenze uživatele

Za mne jen tohle. Tento film je skvělou podivánou a výborným nápadem! Emočně správně rozvrácený film ;) Moc pěkný nápad na společně strávený večer, ikdyž spíše pro dospělé...určitě zařadit do své sbírky! ()

Icewalk 

všechny recenze uživatele

Zajímavě promyšlený a současně jeden z nejlepších animovaných filmů, které jsem doposud viděl. Jak už i pro menší děti, tak i pro starší a dospělé. Pixar opět zazářil. Opět film, i když animovaný zahrál na smutnější notu ;). 90% ()

rbr 

všechny recenze uživatele

Jestli každej má v hlavě malí autonomní cit-lidi tak... co je v hlavách těch malejch autonomních cit-lidí, kámo? ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Geniálne podanie a pre menšiehi diváka i vysvetlenie ako to v gebuliach funguje, ako ovplyvňujú emócie naše konanie, ako sa ukladajú myšlienky, atd... všetko do detailu premáknuté a doplnené vcelku sympatickými postavami a vynikajúcim grafickým spracovaním, po čase pecka od pixaru. A nebolo ani nutné vymýšľať nejaký akčne nadupaný príbeh. ()

Isognomostom 

všechny recenze uživatele

Pohled do hlavy se od dob Křečka v noční košili sice poněkud změnil, ale nový koncept funguje stejně dobře. Celkem pěkné a opakovaně koukatelné :-) Máme nový pultík - "PUBERTA" :-) MŇÁÁÁÚÚÚ... ()

MisterSister 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší ''piksarovka'', ve které je krásná myšlenka zprzněna jak dějem, tak i logickými fackami, a především pak nesympatickou hlavní hrdinkou, které nezbývá než se brodit v té méně kvalitní, leč více rozvinuté dějové linii. Sympatická stvoření, a leckdy nádherná grafická stránka ,díkybohu úspěšně, vlastnící patent na vtip nestíhají zachraňovat vůbec nic z těch průšvihů v podobě logických facek a snah o vytvoření jakýchkoliv silnějších emocí, či snad, nedejbože, ztotožnění se s hlavní hrdinkou. P.S. To, že hlavní hrdinka hrála hokej bylo famózní a jsem z toho nadšen, ale je veliká škoda, že naše dočkání se něčeho takového poprvé v americkém animáku je pokaženo tím, že film jakoby říkal, že hokej je vlastně pro holky. ()

Evca49 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší animovaný film všech dob. Bavil mě do začátku až do konce. Možná že má co říct spíš dospělým divákům než dětem, připadá mi místy až moc komplikovaný pro dětské hlavičky. Absolutně mě položil slon brečící bonbony a smutek, zvaný depka. Je to film promyšlený do absolutních detailů a za mě velmi povedený. ()

Honzyg 

všechny recenze uživatele

Vypilovaná pohádka, která pobaví i dojme a zabaví stejně dobře dítě i dospělého. Český dabing, jak je dobrým zvykem, opět fenomenální. ()

Související novinky

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Toy Story 4 má scenáristku

Toy Story 4 má scenáristku

20.01.2018

Čtvrtý díl Toy Story se nedává dohromady úplně snadno. Pixar ho oznámil v roce 2014 na červen 2017, jen aby se odsunul na červen 2018 a nakonec až na červen 2019. Původně ho měli napsat Rashida Jones… (více)

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

13.04.2017

V pražském kině Světozor se 20. - 23. dubna koná první ročník filmového festivalu Na hlavu. Nabídne netradiční spojení projekcí často velice známých filmů s přednáškami, jež filmy představí v novém… (více)

88. Oscary - výsledky

88. Oscary - výsledky

29.02.2016

Letošní "kontroverzní" ročník udělování Oscarů skončil. Akademie umění a věd rozdala svá každoroční ocenění. Jedním z několika překvapení večera bylo vyhlášení nejlepšího filmu, kterým se stalo drama… (více)

Reklama

Reklama