Reklama

Reklama

VOD (1)

Vlivný, ale idealistický politik Colin Pryce (Nicolas Cage) se v roce 2010, během devastující ropné katastrofy v Mexickém zálivu, ocitá v těžké osobní situaci. Musí se totiž vyrovnat s vlastním zhrouceným životem poté, co mu sexuální skandál zcela zničil politickou kariéru. (Magic Box)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (67)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co proti tomu všichni máte? Náhodou je to výborná sci-fi komedie se strhujícím výkonem grandiózního Nicka v kleci! Ptáte se co to zase melu za hovna? No tak uvažujte co by to asi mohlo být za žánr, když se jedná o film ve kterém Cage hraje čestného politika?! Brečí, klopí oči, filozofuje, chlastá a bojuje za rovnost pro všechny. Normálně bych takovej typ filmu vyodpadoval z gustem, ale já se co chvíli musel chlámat a plácat do kolen. Výborně jsem se pobavil a proto ty 3* vím, že takhle ten film asi působit nemá, ale tak co už...55% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jo, po Nickovi se mi stejská. A z nostalgie jsem si po delší době pustil něco novýho s ním. A překvapilo mě, že jsem poměrně nelitoval. Začátek byl sice pomalejší, ale pak se to rozjelo a já se velmi dobře bavil a užíval jsem si Cage na obrazovce. Starý časy se asi nevrátí. Ale pokud se bude objevovat častěji, budu jenom rád...7/10 ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi lacný film, ktorý sa snaží použiť skutočnú udalosť ako zásterku a nechať ho pôsobiť seriózne. A absolútne sa mu to nedarí a človek rýchlo cíti tu manipuláciu, ktorou film len srší. Ale pár dobrých momentov to predsa len malo, najmä v časti, keď je Colin rozhodnutý začať iný život. Lenže celá tá časť trvá možno maximálne 20 minút a aj tak sa potom všetko posunie podľa mňa tým nesprávnym smerom. A tiež neviem či je najlepšie rozhodnutie nechať film pôsobiť štýlom, že záleží najmä na korporáciach a nie malých ľuďoch, ktorých katastrofa postihne. Osobne sa mi nepáčila záverečná Colinova reč, nie je to podľa mňa moc dobre zrežirované a filmu chýba istá dávka solídnosti. Nie je veľmi uveriteľný ani moc dobrý. Najlepšie momenty podľa mňa sú, keď sa Nicolas Cage snaží dať dokopy so svojou konzultantkou Kate v podaní Sarah Paulson. Inak ide o dosť podpriemerný počin. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Nicolase mám rád, i jeho novější filmy. Nechápu takovou kritiku v jeho posledních filmech. Určitě už netočí pecky, co kdysi točil, ale i tak se na jeho nové a nové filmy vždy těším. Tento snímek rozhodně není nějak velkou peckou, ale já se bavil a to je důležité. Cage hraje dobře jako vždy. Celý film je uvěřitelný, jednoduché drama, které funguje. Scénář je v pohodě. Mohlo to být delší a trochu víc dramatičtější a pak bych byl ještě více spokojenější. Hudba byla dobrá. Ostatní herci mě bavili. I konec byl trochu moc jednoduchý, ale i tak jsem při váhání mezi 3*/4* nakonec zvolil tu slabší 4*. Co k tomu dál dodávat ? Na odreagování dobrá záležitost. Ještě se k tomu někdy vrátím. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zajímavé politické drama, kde Cage předvádí hereckou kreaci coby vlivný politik. Jenže v nejméně vhodnou dobu, když mexický záliv drancuje ropná katastrofa se objeví další špína. Tentokrát z jeho soukromí! Bude záležet jak se k tomu postaví, protože na jeho rozhodnutí bude záviset živobytí několika desítek rybářů v zálivu. 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Nakrúcanie začalo v júni 2014 v New Orleans. (kacer4)

Reklama

Reklama