Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Príbeh prvej série seriálu Black Sails sa sústreďuje na honbu konkurenčných pirátskych skupín za rozprávkovým pokladom v hodnote päť miliónov dolárov v španielskom zlate, ktorý za utajovaných podmienok, v neznámom čase a po neznámej trase, preváža španielska kráľovská galeóna Urca de Lima z Ameriky do Španielska. (TV JOJ)

Recenze (20)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první řady jsem poněkud rozpačitý. Pokud se tvůrci opravdu soustředí na příběh a nezapomínají na to, že jde o seriál s pirátskou tématikou, je všechno v pohodě. Problém nastává ve chvíli, kdy si začnou myslet, že točí soft porno, mám sice rád ženy a pokud nejsou čirou náhodou zrovna oblečené, oči si nezakrývám, ale klidně by s takovými scénami mohli trochu šetřit, když mi cpou bradavky před oči v každé třetí scéně, začíná mě to lehce nudit. Každopádně musím pochválit výkon Tobyho Stephense, jeho Flint mě hodně baví. ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmy a seriály o pirátech miluju od dětství, takže toto jsem začala sledovat se zájmem. Musím říct, že příjemné překvapení a komu se nelíbí namakaní mladí piráti a krásné ženské tak ať na to nekouká ,-) Kdo dneska může říct, jak to doopravdy bylo a jak Flint a spol. opravdu vypadali :-D Mně se to líbí tak jak to je, a hodnocení mluví za vše ...Dojíždím první sérii a už se těším na druhou ... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 85%. Pirátske dobrodružstva mám rád a toto mi šmakuje. Seriál s produkcie Michale Baya ma ako obvykle na oko všetko. Slušné herecké obsadenie, nádhernú výpravu, kostými, užasnú hudbu, štipľavé scény a zaujímavý príbeh, ktorému by neuškodilo väčšie tempo ako v posledných dieloch. Stačilo by o jeden diel menej. Slušný rozbeh prvej serie dúfam, že v druhej už bude viac akcie. Oblúbený soundtrack: Main Title ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si to shrneme. Jak jsem psal u prvního dílu. Hornblowera od toho nečekejte a Mastera and Commandera už vůbec ne. Tohle prostě taková dobrodružná blbůstka kde kdyby holky něukazovaly prakticky v každém dílu něco ze svých tajných půvabů, doporučil bych seroš i dětem. Sem tam se tvůrci vzpamatovali a udělali slušnou námořní bitku, nebo alespoň díl ,,na vodě'', ale vezmu-li to procentuelně tak 75 % první řady se intrikuje v Nassau a těch 25 % je na palubách různých lodí. A to pro mne bylo tedy dost málo... Dávám tedy 3 sudy s rumem a touto řadou končím. * * * ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani mi moc nevadí, že producentům čouhá sláma z bot a servírujou tuctovou pirátsky atraktivní oddechovku, ale to, že museli šplouchnut středověkou dávku rumu na maják scénáristům, kteří by jinak sotva našli emancipovanou lesbu, která si v 18.století s věrným negrem po boku s obávanýma pirátama div nevytírá písky, aby zpřístupnili seriál divákovi dnešní rovnostářsky poblázněné doby, to pro mě byl od začátku ten hlavní krovák, v jehož zatlučení do rakve mi bránila jen zvědavost ze zvláštně vystřeleného hodnocení dalších sérií. ()

Galerie (158)

Reklama

Reklama