Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

castor 

všechny recenze uživatele

Aha, tak o tomhle jsou ty vztahy, no, tak to jóóó! Díky za radu! Ale teď vážně. Zac Efron se znovu pokouší ukázat, že není jen hercem jedné limonádové muzikálové série, ale že mu to jde také ve vážnějších polohách. Nechal si narůst vousy a vykládá věci, které mají docela hlavu a patu. Konkrétně v romantické komedii, kterak se dva našli, něco se pokazilo, aby na konci beztak skončili v zamilovaném objetí. A vlastně si všechno vydělte třikrát. Máme tu totiž trojici kamarádů, kteří do sebe permanentně ryjí. Jednoho podvádí manželka, takže ho jeho dva přátelé podpoří slibem, že ani jeden z nich si nezačne vážný vztah a budou se následující týdny poflakovat u dobré whisky a jednoduše si užívat. Pochopitelně slib brzy vezme za své. Zbytek o kápnutí božské a o tom, jak se to zamotá, asi známe. Trojice přátel po celou stopáž vysedává na kanapi a hraje počítačové hry nebo chodí po newyorských ulicích s kávou v ruce, vypouští z úst zdánlivě bezvýznamné dialogy, které však mají ambice zasáhnout diváka, který toho příliš neočekává. Hošani navíc na plátně vytvářejí solidní chemii, slabší plynulost ale ději vyčítat budeme. A vlastně i fakt, že právě Efronova je z ústředních postav zřejmě tou nejnudnější. Dle mého suverénně vévodí dvojice Miles Teller a výborná Mackenzie Davis (budu jí sledovat). I díky nim tu máme sympatický komediální výlet, který představuje přátele, kteří se lehce obávají dospět a jejichž dialogy dal na papír někdo, kdo to vzal za docela správný konec. Lehce nadhodnocené čtyři hvězdy. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem se nebavila. Líbil se mi trailer a to je tak jediné, co bylo vtipné a to pouze bez kontextu. Největší problém mám s hlavními postavami, které se vnitřně babrají ve svých pocitech, aby nakonec divák zjistil, že jsou všichni tři stupidní. Nejlepší scéna, která se mi po několika týdnech vybavuje je pouze Mackenzie Davis, která krásně zpívá a hraje na klavír píseň After You´ve Gone. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebyl jsem zmatenej, protože mi dala kopačky, ale proto, že jsem vůbec netušil, že spolu chodíme." Být o pár desetiletí mladší, tak bych si z tohoto snímku asi odnesl nejednu fintu, jak být spokojeně zasouvající single. S odstupem let jsem si ale spíše užil ty namachrované hlášky, černocha s oranžovým penisem, zajímavé způsoby močení a zamiloval jsem se do Chelsea. Jednak se mi líbila, druhak skvěle dohazovala a třeťak z ničeho nedělala problém. Kdybychom byli volní, tak jí určitě brnknu, ale takhle platonicky, se samoopalovacím krémem v ruce, to taky není špatné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ta trojka v tomhle filmu na mě působila lehce namachrovaně, dokud jsem si na ně nezvykl. Hlavně teda Miles Teller byl pro mě lehce problémovej v některých názorech. Pak ale pochopil a to mi udělalo radost. Nicméně v rámci holek v tomto filmu jsem si říkal, že to zkusím ustát a uvidím, jak to dopadne. Následně proběhla řada hodně slušných hlášek a pár fajnových scén, což mě utvrdilo v tom, že tahle komedie je hodně fajn, ale zároveň to není nic světobornýho. Prostě ze života... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Videoklipovitě sestříhaný sled sem tam vtipných, sem tam nudných scén plných návštěv nočních klubů, sexuálních radovánek a kafrání v restauraci/kavárně/kvartýru/na ulici. Scénáristická roztříštěnost ke konci snímek opovážlivě zabíjí, zapamatuji si z něj tudíž pouze nádhernou Mackenzie Davis a osobní zklamání z toho, že bych chtěl sakra vidět péčko s Efronem a Poots, což se ovšem (myslím) nikdy nestane. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama