Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi to přišlo dost tuctové, ale po dvou scénách (návštěva, gauč a videohry; návštěva párty s obřím čůrákem) jsem najednou většině postav propadl. Sice se později hlavní postava zachovala jednou děsně nelogicky, ale to už nemohlo můj spokojený dojem z filmu ohrozit. Zaca Efrona mám rád, dokáže se shodit, ale dokáže předvést i něco víc. Imogen je také roztomilá, takže ve výsledku jde o trochu zábavnou romantickou komedii, kde postavy nijak moc neční nad typy obyčejných lidí, kde je sice dost jasné, jak vše dopadne, ale máme na konci radost a je nám fajn, že to tak skutečně dopadlo. ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavil. Atmosférou bych to přirovnal k Dál než se zdálo, za kterou nezadaní zaostávali jen o něco slabšíma hereckejma výkonama jednotlivců. Ale zas ne, že by kluci byli špatný, jen ta trojka okolo Justina Longa už má něco za sebou a Poots s Berrymore taky nejde srovnávat. Nezdaní si taky vzali něco z Gilmorovejch děvčat - totiž neskutečnou ukecanost, která neustává. Nikdy. Film má díky tomu tempo a i pro rozumnou stopáž příjemně utíká a vy se bavíte. Ale pak je tu Miles Teller, hvězdička posledních dvou let, kterou nemůžu vystát. Chápu, že někdo může bejt jinýho názoru, ale proč proboha tvůrci vybrali člověka s jeho ksichtem do role hezounka a děvkaře? Nechápu. K hodnocení: Někomu se můžou zdát 4 hvězdy moc, ale komedie se prostě musí hodnotit jinak a když nemůžou dostat oscara, dopřejme jim aspoň my hodnocení dle dvojího metru. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nakonec si tedy (Ne)zadaní svou třetí hvězdu zasloužili, ale bylo to tedy vážně o chlup a nebýt závěrečného čtení, tak by mě v hlavě utkvěl hodně nepochopitelný a nepravděpodobný dějový zvrat při záchodové scéně, kterou si scénarista tedy značně snažil ulehčit práci. Film nabízí prvních 30 minut hlavně postavy, které chodí a pijí kafe, povídají si v kavárně a pijí kafe a pak spolu ještě jdou na kafe. Každá kávová scéna, a je to opravdu asi každá scéna ve filmu, končí zavěrečným zvoláním že je někdo idiot. Naštěstí pro film, Zac Efron vytáhne umělého kokota a Imogen Poots má velmi krásné oči. 55% PS: nevím jestli bych někdy toužil se milovat v New Yorku, poněvadž ti lidi se v posteli milují zásadně oblečení. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Videoklipovitě sestříhaný sled sem tam vtipných, sem tam nudných scén plných návštěv nočních klubů, sexuálních radovánek a kafrání v restauraci/kavárně/kvartýru/na ulici. Scénáristická roztříštěnost ke konci snímek opovážlivě zabíjí, zapamatuji si z něj tudíž pouze nádhernou Mackenzie Davis a osobní zklamání z toho, že bych chtěl sakra vidět péčko s Efronem a Poots, což se ovšem (myslím) nikdy nestane. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem se nebavila. Líbil se mi trailer a to je tak jediné, co bylo vtipné a to pouze bez kontextu. Největší problém mám s hlavními postavami, které se vnitřně babrají ve svých pocitech, aby nakonec divák zjistil, že jsou všichni tři stupidní. Nejlepší scéna, která se mi po několika týdnech vybavuje je pouze Mackenzie Davis, která krásně zpívá a hraje na klavír píseň After You´ve Gone. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama