Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

novoten 

všechny recenze uživatele

Cameron Crowe si neukousl jedno velké sousto, ale snad tři najednou. Marně jsem se snažil vyznat v situaci, kdy na mě scénář chrlil dávné lásky, nové lásky, armádu, mezilidskou komunikaci, satelity, miliardáře, duševní traumata, havajské mýty nebo tamní tradice. Nějakou záhadou se ale ta nesourodá změť v poslední třetině semkne a díky excelentnímu castingu v čele s Bradleym i zcela přesně poslepuje. Chci Alohu brát jako poselství, že i ten největší životní zmatek se dá úspěšně a šťastně spravit a díky tomu jsou jednotlivé povedené scény (chlapský rozhovor beze slov, pohled přes sklo) opravdovými drahokamy, kterým se nemám jak ubránit. 70% překvapeně zaokrouhlených nahoru nejen za silnou antipatii od okolních hodnotících. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Filmový ekvivalent čekání u doktora, když si zapomenete knížku, máte vybitý mobil a časopisy jsou pět let staré. Konverzačka naprosto o ničem s otravnými postavami jejichž osudy vám jsou naprosto ukradené. Ani herci to nevytáhnou. Bradley Cooper tady hraje úplně stejně jako všude jinde s tím rozdílem, že tady zrovna jeho postava nemá problémy se vztekem. Emma Stone mi tu lezla na nervy jako nikdy předtím a zbytek je tam jen jako zahradní dekorace. Aloha je zajímavá jen svou lokací, protože ve filmech je Havaj stále poměrně neokoukaný... jinak je to ale banální story o tom, jak si chlap okolo středního věku musí srovnat priority, nejlépe za pomoci o deset let mladší partnerky. A u toho zachránit svět. Ugh. ()

Reklama

Eržik 

všechny recenze uživatele

OK, přiznávám, že vyšší hodnocení dávám hlavně kvůli exteriérům, kterých zde nakonec také nebylo tolik kolik jsem čekal, ale stejně mě potěšili, protože Hawaii je prostě nádherná a chci se tam vrátit a tak bylo nostalgické vidět pozdravy shaka - "hang loose", trochu té mytologie a pohody těch ostrovů. Zápletka byla prostá, vztahy docela předvídatelné, výkony však skvělé, Emma je úžasná a postava Woodyho je mi sympatická. Dvě scény byly naprosto luxusní. A to bezeslovný dialog Woodyho a Briana a pak když Grace došlo, že Brian je její otec. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že takhle obsazená věc, je takovou kravinou. Cooper, Stone, mcAdams, Murray, Baldwin, McBride a stejně nic z toho. Dlouho jsem neviděl horší blbost. Tvůrci na vás vybalí příběh několika lidí, kteří mezi sebou mají nejaké vztahy z minulosti, kterým ale vy vůbec nerozumíte a nikdo vám je nevysvětlí. Do toho tam běhá afektovaná vojačka Emma Stone a snaží se sbalit opuchlého Bradleyho Coopera. Vývoj postav je nula, vývoj příběhu je nula. Ztráta času. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak co jsem od Camerona Crowa čekal, ale tak nějak něco, co jsem moc vidět nechtěl. Je to už moc hezké, je to už moc líbivé a já mám pocit, že to napsal Nicholas Sparks a Crowe to jen převedl do filmu. Nebýt Emmy, který je pořád nádherná a úchvatná v každé roli, a Aleca s Billem, kteří nikdy nezklamou, tak ani nemá moc smysl se dívat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno