Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (CinemArt)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Film bez přesahu a po shlédnutí jsem měl pocit, že jsem na něj koukal zbytečně. Táhlo mě k němu široké a výtečné obsazení, které nemá slabý článek a bez nich by snad ani nemělo pro běžného diváka smysl koukat. Bohužel se čím dál tim častěji stává, že se naláká na známé tváře, kterých je pro podobnou slabotu škoda...50% ()

campix 

všechny recenze uživatele

To je tak, když člověk hledá nenáročnou a příjemnou letní komedii zasazenou do příjemného prostředí s kvalitně vyhlížejícím obsazením a také režisérem, který již svou kvalitu dávno prokázal. O to větší je pak zklamání, když volba padne na film jako je Aloha. Naprosto hvězdné obsazení mě natolik zaslepilo, že jsem věnoval 1h45m svého života této kolosální kravině. Příběh radši snad nebudu ani komentovat. Herecké výkony byly opravdu velkým rozčarováním a dialogy mezi postavami snad nemohly být více umělé a nesmyslné. Nevím jestli jsem v poslední době viděl něco tak špatného. Nebo více zkažený film se slušným potenciálem. Závěrečná záchrana světa už byl jenom hřebíček do rakve. K příštímu Crowovi budu přistupovat hodně obezřetně. ()

Reklama

Henk123 

všechny recenze uživatele

Velice průměrný film, se skvělým obsazením a báječnou lokací. Je to příjemné, místy vtipné, ale že by šla cítit nějaká energie a dynamika mezi Bradleym a Emmou, to jsem já nezaznamenal. Už jen kvůli obsazení to stojí za to vidět. Tákže 70%. Fuck her right in the pussy ! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči, kam som sa to zas dostal. Podla hereckého obsadenia a známeho mena na režisérskej stoličke, ktoré ja, vlastne ani nepoznám, som si myslel, že to bude fajn film. A nedopadlo to najlepšie, pretože som myslel. To tak väčšinou býva keď ja myslím. Ale k filmu. Je nudný, nezaujímavý, pomalý, nezáživný ale prvotriedne obsadený. Moc ma to síce nebavilo, ale ani neviem prečo som to dopozeral do konca. Podla žánru si poviete fajn a herci vás raz dva presvedčia, ale romantiku som tam moc nenašiel. Ak tam bola mal som potom špatne naladené rádiové vlny. Komédiu v tom nehľadajte už vôbec, pretože každý sa tu len vážne tvári a mám pocit, že ani nevedia prečo. A na záver o dobrodružstvo ani nezakopnete, keď sa to odohráva na jednom ostrove a poväčšine v jednom dome, kde žijú ľudia, ktorý vyzerajú, že moc dobrodružstva v krvi nemajú. Zhrnutie. Nepozerajte to a dajte si radšej niečo iné s vyššie uvedenými menami. A keď už to budete pozerať, nejaké drobnosti sú aj za titulkami. 50% - 2* ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Když, se někdo koukne na obsazení, režii a zápletku, tak po zhlédnutí filmu bude dost nemile překvapený. Pravděpodobně bude překvapený už při sledování. Film měl při svém vzniku a dokončování velké problémy, a ke všemu se ty informace dostaly ven a studio Sony si v nich uřízlo velkou ostudu. I přes tyhle ne moc pozitivní klepy jsem pořád věřil, že to Cameron Crowe zvládne. Pravdou je, že to zvládl tak napůl. Největším problémem celého filmu je scénář a vykreslení postav a jejich dialogy. Samotná zápletka není sama osobě špatná, ale chvílemi nedává smysl, a dost mě rozčilovalo, jak postavy mění témata rozhovorů a zas se k nim vrací, ale takovým způsobem, že to moc nedává smysl. Naštěstí jsou herci natolik dobří, že dokážou prodat i nesympatické postavy, že si je na konci oblíbíme. Bradley Cooper je prostě ten usměvavý sympaťák, i když hraje naprosté zoufalce a zkrachovalce. Emma Stone je nádherná a její vlezla postava se mi líbila a užíval jsem si její výkon. Rachel McAdams nemá tolik prostoru, ale ve svých scén je parádní. Potěšilo mě, že i herci ve vedlejších rolí si užívají každou scénu, ve které se objeví viz. Krasinski, Murray, Baldwin nebo McBride. Mile mě potěšilo malinká rolička pro Ivanu Milicevic, kterou znám z Banshee. Ve filmu je spoustu zajímavých scén a krásné panenské přírody, která se mi moc líbila. Ze všeho nejvíce mě mrzí, že scénář zbytečně film sráží a ukazuje, že Crowe měl co se týče psaní slabších chvilku a doplácí na tom celý film. Aloha není špatný film a rozhodně si svoje hodnocení nezaslouží, ale rozhodně to není film pro všechny. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na havajskom ostrove Oahu, kde sa nachádza hlavné mesto Honolulu a tiež vojenská základňa amerického námorníctva Pearl Harbor. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama